Mladi, ambiciozni ljudi, koji su nedavno diplomirali na osnovnim ili poslediplomskim studijama, imaju priliku da se pripreme za buduću karijeru u globalnoj kompaniji Mars uz trogodišnji plaćeni program obuke na tržištima Mars Multisales Europe & Southern Africa regije.

The Mars Leadership Experience omogućava polaznicima programa odličan početak karijere odmah nakon studiranja, pružajući im znanja i veštine koje odlikuju budućeg lidera, razvijajući sposobnost vođenja tima, donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti, uz kontinuiranu podršku mentora i starijih kolega sa bilo kog kraja sveta gde je kompanija Mars prisutna.

Povezana vest:  Kate Hudson za Lindex u kolekciji proleće/leto 2014

Aktivnim učešćem u osmišljavanju i realizaciji projekata iz različitih sektora i na različitim tržištima, polaznici će jasno moću da profilišu u kom pravcu žele profesionalno da se razvijaju i da svoju karijeru nastave kao deo velike Mars porodice.

Ko može da se prijavi? 

Program je namenjen mladim i ambicioznim ljudima koji su nedavno diplomirali ili završili poslediplomske studije i spremni su za iskorak, preuzimanje inicijative i suočavanje sa izazovima u kompetetivnom internacionalnom okruženju Mars Multisales Europe & Southern Africa regije koja obuhvata 53 tržišta i deo je  kompanije Mars, jedne od najvećih svetskih kompanija sa više od sto godina tradicije i globalno omiljenim brendovima za ljude i kućne ljubimce kao što su: Snickers, Twix, M&M’s, Orbit, Airwaves, Uncle Ben’s, Pedigree i Whiskas.

Povezana vest:  Nekoliko saveta kako izbeći mamurluk posle Nove godine

Prvu godine obuke, počev od ovog septembra, polaznici će pohađati u regionalnoj centrali kompanije u Beču. Prijave su u toku i otvorene su do 29. marta 2019. godine, a zainteresovani kandidati mogu se dodatno informisati putem mejla: [email protected] i aplicirati klikom na stranicu: Mars Graduate Program.

Prava je prilika da uz Mars Leadership Experience program pravo sa fakulteta napravite iskorak u internacionalnu karijeru. Danas diplomac, sutra lider!

Povezana vest:  Highlights 47. Perwoll Fashion Week Digital