Beograd će 23. marta biti domaćin odabranim najboljim vinarima iz regiona, koji će predstaviti svoje vinske kreacije na prvom ekskluzivnom salonu najboljih vina Grand Tasting.

Na hiljadu kvadrata ekskluzivnog prostora hotela Metropol Palace od 14 do 21h biće otvoren najveći vinski bar na svetu, gde će 30 vinarija, od Slovenije do Grčke, posetiocima ponuditi najbolje etikete iz svojih podruma, među kojima su i one koje nikada nisu bile dostupne u Srbiji, kao i raritetna vina iz privatnih arhiva samih vinara.

Povezana vest:  Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempo hipermarketima

Grand Tasting je prva manifestacija u regionu na kojoj će učestvovati isključivo odabrane i pozvane vinarije i to samo sa najboljim vinima, koja će publici predstaviti vinari lično. U pravom smislu vinska liga regionalnih šampiona!

Da bi posetioci imali potpuni užitak, čitav ambijent biće prilagođen izgledu grandioznog vinskog bara, sa garniturama za sedenje i stolovima između štandova vinarija, a pored najboljih vina služiće se i vrhunski sirevi i suhomesnati proizvodi odabranih malih gazdinstava od Slovenije do Srbije.

Povezana vest:  Održana promocija Belgrade Shopping Guide 2014

Uz ulaznicu se dobija katalog s opisima svih vina na Grand Tastingu, vinska čaša, kao i apoeni u određenoj vrednosti za degustaciju i kupovinu vina. Ulaznice se mogu kupiti online ili na prodajnim mestima Tickets.rs, rezervisati putem e-maila [email protected], a prodaja na licu mesta u subotu 23. marta počinje u 14 časova.