SBB kompanija danas je zvanično potpisala sporazum o saradnji sa Beogradskim trkačkim klubom i time postala ekskluzivni sponzor poslovno-sportskog događaja „SBB Serbia Business Run“. SBB i BTK udružili su se kako bi dodatno skrenuli pažnju javnosti na važnost zdravog i aktivnog života.

„Zadovoljstvo mi je što smo potpisali partnerstvo sa kompanijom SBB, s obzirom da podržavamo iste vrednosti – brigu o sredini u kojoj poslujemo i brigu o zaposlenima. Uvek se trudimo da razvijamo nove ideje, a upravo SBB Serbia Business Run vidimo kao model daljeg razvijanja biznisa kroz ovaj inovativni projekat.“ – rekao je Uroš Zmijanac, direktor trke.

Povezana vest:  Milka slavi rođendan, ali ti zamišljaš želju!

„Veliki broj zaposlenih radno vreme provodi uglavnom ispred računara. Zato će SBB celu 2019. godinu posvetiti povećanju svesti o važnosti aktivnog načina života i jačanju timskog duha. Pokrenuli smo niz sportskih projekata kojim želimo da motivišemo i naše zaposlene i javnost da se na bilo koji način okrenu zdravom životu. Pomeranje sopstvenih granica, pobeda samog sebe i postavljanje novih ciljeva, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, ono je čemu svi treba da težimo.“- izjavila je Jovana Lukić, direktorka za odnose sa javnošću United Grupe.

Povezana vest:  Nedostaje vam kreativnosti? Možda se ipak samo radi o nedostatku gvožđa?

SBB Serbia Business Run održaće se u pet gradova Srbije. Ove godine se očekuje da će u trkama učestvovati preko 10.000 zaposlenih iz 600 kompanija širom Srbije. Staze dužine 5km prilagođene su i rekreativcima, a akcenat se stavlja na samo učešće i probijanje sopstvenih granica, jer „ZNAŠ DA MOŽEŠ“! Pobednik u ovoj trci biće svako ko stigne na cilj i za svoj lični uspeh biće nagrađen medaljom.

Povezana vest:  NIVEA hidratantne kreme protiv bora

BTK i SBB pozivaju vas da se priključite trci u Subotici već 11. aprila. Nakon toga, SBB Serbian Business Run biće organizovan i u Kragujevcu (25.4.), Beogradu (13.6.), Nišu (19.9.) i Novom Sadu (10.10.).