Moderni tempo života nameće nam brojne izazove u svakodnevici kojima prilagođavamo i našu rutinu. Živimo u dobu u kom se tehnologija uveliko umešala i u industriju lepote i, zapravo, iz godine u godinu je njena uloga sve veća. Predvodnik ovog talasa je švedski brend FOREO, koji je napravio pravu revoluciju i znatno doprineo da danas govorimo o beauty-tech industriji. Kompanija je 2013. godine lansirala prvu 100 odsto silikonsku četkicu za lice LUNA sa patentiranim T-Sonic pulsiranjima, za ultra nežno i efikasno čišćenje koje kožu čini mekšom i nežnijom već posle prve upotrebe.

T Sonic tehnologija patentirana je od strane ovog inovativnog brenda i ključna je za njegov uspeh. Da bismo bili sigurni šta zaista ova pulsiranja čine našoj koži, objasnićemo kroz konkretne benefite.

Povezana vest:  PARK NA ADI HUJI DOBIO NOVIH 1000 SADNICA CVEĆA

ZAŠTO ŽELIMO T-SONIC?

Give me a T! Dakle, slovo T označava reč transdermalno, s obzirom na to da pulsacije prodiru duboko u slojeve kože, stimulišući cirkulaciju krvi i uklanjanje nečistoća u porama. Rezultati pokazuju da ova pulsiranja ukombinovana sa ultrahigijenskim silikonom FOREO uređaja, uklanjaju 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih ćelija, mitisere, i naposletku vraćaju koži prirodan sjaj. Ukratko – ova tehnologija je odgovor na sve nedostatke ručnog čišćenja lica. Niko više ne mora da čisti lice prstima!

Povezana vest:  Priznanje PC Pressa za Facebook stranicu Bananice

ZAŠTO VIŠE NE TREBA DA KORISTIMO PRSTE DOK ČISTIMO LICE?

Unutar svakog FOREO uređaja, nalazi se mehanizam koji proizvodi više od 8.000 obrtaja u minutu. Ovi brzi pokreti su T-Sonic pulsacije, ključne za čišćenje lica ali i masažu, koja dokazano poboljšava protok krvi čak 450 odsto! Podstaknuta cirklulacija omogućava da kiseonik i hranljive materije dopru do površine kože. Kroz nežne silikonske iglice LUNA četkica, T-Sonic pulsacije omogućavaju iglicama da podignu nečistoće i mrtve ćelije iz kože.

Povezana vest:  Stipendije za četvrtu generaciju Vip studenata

DODATNA, ČETVOROSTRUKA PODRŠKA U VAŠOJ RUTINI ČIŠĆENJA LICA

T-Sonic pulsacije takođe povećavaju apsorpciju kreme, seruma i ulja, čime se povećava njihova efikasnost. Pojedini uređaji kao što su UFO, UFO mini, IRIS i LUNA opremljeni su Anti-Aging mehanizmom, što dodatno omogućava T-Sonic tehnologiji da „pogura” vaše omiljene proizvode za negu i daju bolje rezultate. Na kraju, ove pulsacije opuštaju napetost mišića lica stimulacijom mikrocirkulacije, koja povećava obnavljanje ćelija i podržava proizvodnju elastina i kolagena za obnavljanje čvrstoće kože i elastičnost, dok pomaže smanjenju natečenosti i tamnih krugova.