Manifestacija Spring Fest na Sava Promenadi nastavlja se sve do 26. aprila! I ovog vikenda, od 13 do 18 sati, kao i svakog radnog dana između 17 i 19 sati, Sava Promenada biće mesto na kom se, kroz aktivnosti na otvorenom, slavi proleće!
U četvrtak, 18. aprila, mališani će imati priliku da se druže sa klovnom Šašavkom, dok će oni malo stariji moći da se razmrdaju uz zvuke salse i priključe se grupi ljubitelja zumbe „Latina Blanca“. Petak, 19. april, rezervisan je za dve posebne radionice. Književnica Ivana Kuzmanović okupiće sve zainteresovane za life coaching, dok će Milica Lava Nikolić, Internacionalni NLP trener i Reiki Master – učitelj tradicionalne medicine, održati radionicu „Biznis sa svrhom“, za sve koji žele da se upuste u poslovne vode ili već plivaju u njima.
Tokom vikenda biće priređene i posebne zanimljivosti – najmlađi sugrađani obradovaće se mađioničaru koji ih na omiljenom beogradskom šetalištu očekuje u subotu. Sve zavrzlame magičnog sveta biće prikazane baš na Spring Fest-u! Dok mališani budu pokušavali da izvuku zeca iz šešira, mame i tate pozivamo da se pridruže času joge. Organizatori nisu zaboravili ni kreativne radionice, pa će „Malac genijalac“ radionica biti održana tokom oba dana vikenda.
Dan za odmor i uživanje sa porodicom, nedelja, 21. april, pravo je vreme za omiljeni dečji face painting sa Šašavom družinom. Povedite svoje najmilije da sve boje proleća oslikaju i na svojim licima! Odvojeno je i vreme za fizičku aktivnost, ovog puta u vidu kundalini joge sa Mirkom Dželebdžić.
Šetalište i dalje krase autentične kućice u kojima možete kupiti suvenire i saksijsko cveće – sve to uz slatkiše i čokolade.
Organizatori Spring Festa su kompanije Belgrade Waterfront, Color Media Communications i Ninamedia.
Pravo proleće počelo je na Sava Promenadi, dođite da zajedno uživamo u njegovim čarima!

Povezana vest:  GREEN FEST – ZELENA KULTURA JE U NAMA!