Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izvešće predstavu „Sunce tuđeg neba“, u novosadskom STUDIU M 25. aprila u 20 časova, a ono što svima garantuje jeste puno smeha i odličnu energiju.

Priča koja je već osvojila srca publike u regionu počinje devedesetih godina prošlog veka, gde protagonista iste na duhovit način, sa elementima crnog humora, saopštava svoju priču o „bekstvu“ od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Povezana vest:  Eksplozije, ubrzanja i fuzije čestica na UNIQA tornju

Junak ove priče je „višenacionalan i multikulturalan“ i kao takav se našao u situaciji da luta svetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, obrtaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, besa i kivnosti. Konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.
Ukoliko ste propustili ovu predstavu , obavezno je pogledajte.Sve informacije o predstavi, kao i kupovini karata možete dobiti u CD Shopu Mungos u Zmaj Jovinoj 2 u pasažu, a karte možete kupiti i online putem ako kliknete OVDE.

Povezana vest:  Otvoren Eurobank EFG Park u Vrnjačkoj Banji