Lancôme je nedavno predstavio svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda koje ga savršeno otelotvoruje – američku glumicu, pevačicu i modni autoritet, Zendayu Coleman.

„Izuzetno mi je drago što predstavljam ovaj novi Lancôme parfem. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svež i lagan. Izbirljiva sam kada je reč o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i zbog toga ga obožavam”, izjavila je Zendaya Coleman. 

 MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI UZ KOJI ĆETE POKORITI SVET

Povezana vest:  „Katapult" u Delta Cityju

Novi mošusni i cvetni chypre miris je kreiran od strane: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapaju s notama bergamota, kruške i španskog jasmina iz Indije i donose dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može da započne svoju priču.

Raskošan i blag, svež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svetlu.

On otelotvoruje novu originalnu viziju uspeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i prevazilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekta i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle je debljine svega 15 mm i jedna je od najtanjih na svetu.

Povezana vest:  Kompanija Canon podržala humanitarnu akciju Dragane Paramentić

Françoise Lehmann, predsednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: „Uzbuđeni smo što smo uspeli da stvorimo miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i menjanju pojam uspeha. Ta nova samouverenost koja ih povezuje i uz koju rastu podstiče ih da lestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i veliko nam je zadovoljstvo da ga svetu predstavimo uz Zendayu.”

Idôle će biti dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – koje će biti pozicionirane na odabranim prodajnim mestima.

Povezana vest:  Odbačena tužba protiv Madone za promociju homoseksualnosti

Idôle dolazi u parfimerije početkom septembra 2019.