Kreće muzički šou „Stars“ 

Katarina_Danojlic_3Mladi ste i lepi? Dobro pevate? Snalazite se na sceni? Izađite iz senke i osvojite Srbiju!
Ovo je slogan kojim su Radio S i Stars music pozvali neafirmisane talentovane ljude da se prijave za takmičenje i uđu u uzbudljivu trku za nagrade u vrednosti od 100 000 evra. 
Svakog utorka i četvrtka na TV Košava u 21h, bira se nova pop zvezda Srbije. Na audiciju se prijavilo više hiljada ljudi od kojih je izabrano 224-oro. Za njih je glasala publika i izglasala 109-oro koji su ušli u samo takmičenje. U svakoj takmičarskoj emisiji pojavljivaće se po 8-oro takmičara koji će pevati po dve pesme. Samo četvoro najtalentovanijih prolazi u naredni krug a o tome odučuje isključivo žiri. 
Žiri čine dva stalna člana, Cveta Majtanović – pobednica Idola i Bane Opačić – kompozitor i textopisac. Treći član žirija je specijalni gost, a gosti će se menjati iz emisije u emisiju: Romana Panić, Željko Vasić, Aleksa Jelić, Bojan Marović i mnogi drugi.
Pobednik Stars-a osvaja nagrdu u vrednosti od 100 000 evra: maxi singl u izdanju Stars music-a, medijsku promociju, debitovaće na Radijskom Festivalu 2010 godine i dobija direktno učešće u finalu Radiskog festivala 2011 godine. 
Voditeljka programa je Katarina Danojlić. 

Povezana vest:  Prva Hello Kitty konvencija u Los Anđelesu