OprahWinfreyOpra Vinfri pronašla davno izgubljenu polusestru

 

Opra Vinfri (Oprah Winfrey) otkrila je da ima polusestru, ženu iz Milvokija, koju je njena majka dala na usvajanje pre gotovo 50 godina, kada je slavna TV-voditeljka imala osam godina.

Opra je svoju tek pronađenu polusestru predstavila publici, kojoj je govorila o njenoj upornoj potrazi da pronađe svoju biološku majku.

-Ovo je, moji prijatelji, čudo nad čudima – rekla je Opra pre nego što je na scenu izvela 48-godišnju ženu, koja je imenovana jedino kao Patricia, bez pominjanja njenog zanimanja ili bilo kakvih drugih detalja, prenose svetski mediji.

Povezana vest:  Kim Kardašijan i Kajne Vest čekaju drugo dete

Nakon godina potrage za svojim rođacima, žena je srela Vinfri na Dan zahvalnosti prošlog novembra.

Patricia je rođena 1963. godine u Milvokiju, u vreme kada je Opra živela sa ocem i nije ni znala da je njena majka trudna.

Patricia je godinama bila udomljavana pre nego što je usvojena u sedmoj godini. Sestra slavne voditeljke odustala je od potrage za svojom majkom, ali je nastavila tražiti pre nekoliko godina na insistiranje njene dece.

Povezana vest:  Spasimo hranu: Nacionalni dan davanja u Lidlu

Majka polusestara Vernita Li rekla je da nikada nije rekla Opri za njenu sestru, jer „je mislila da je strašno to što je uradila“.

Vinfri je rekla da je malo zatečena načinom na koji je vest objavljena. Rekla je da je Patricia od 2007. godine znala da su rođake, ali da nikada nije želela iskoristiti svoje otkriće, iako je bezuspešno pokušavala da stupi u kontakt sa njom, svojom majkom ili drugim članovima njihove porodice.

Povezana vest:  HUMANITARNI KONCERT "I PESMOM ZA KOSOVO I METOHIJU" 12. MAJA U KOMBANK DVORANI