Igorov-Magicni-Sou-2

Igorov magični šou u nedelja, 27. Februara u Dom omladine Beograda u 12h

„Igorov magični šou“ je mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta – od preškolaca do tinejdžera, ali i za njihove roditelje. Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti.  Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom i odlično uvežban, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.  Predstava je  nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije „Igorova ulična magija“ koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom nedeljno prikazivala na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B.

Povezana vest:  Osećajte se raskošno uz novi Silan Royal

Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija  na balkanskim kongresima mađioničara.

„Igorov magični šou“ je premijerno igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od ove godine, domaćin je Dom omladine Beograda, koji posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vraća pozorišni program.  „Igorov magični šou“ igraće se u Domu omladine svakog vikenda, a prva predstava je zakazana za 27. februar u 12h.

Povezana vest:  Navike fit ljudi koji vole da vežbaju

Producent predstave je Media Global Agency.

CENE ULAZNICA:

Pojedinačne: 500 din

Manje grupe (više od 5 ulaznica): 400 din

Veće grupe: 300 din (rezervacije karata za veće grupe putem telefona 064/88-51-566)