Prve_finalistkinje_koje_ce_se_boriti_za_put_u_Prag

Poznati prvi finalisti »Staropramen karaoka« u Beogradu!

Takmičenje talenata neverovatnih glasovnih mogućnosti, „Staropramen karaoke“, donelo je prve finaliste za Beograd, Ivanu Rosić i Aleksandru Dabić.

Svoje veštine u karaoka izvođenjima, u prvom od tri kvalifikaciona kruga, odmerilo je 8 kandidata koji su verovali u sebe i bili otvoreni za nova iskustva. Najbolji među njima, Ivana Rosić i Aleksandra Dabić, plasirale su se direktno u finale, 19. aprila 2011. godine, u kome će se boriti za osvajanje glavne nagrade – četvorodnevno putovanje u Zlatni Prag za dve osobe.

Povezana vest:  Počinje BNU, Dvanaest Mladih dizajnera na reviji YOUNg walk i koncert infinity quintet-a

-Divan je osećaj biti finalista Staropramen karaoka. Nestrpljivo čekam nastavak ove bajke očekujući srećan kraj i osvajanje putovanja u Zlatni Prag. – rekla je Ivana Rosić, dok je Aleksandra Dabić dodala: – Ne mogu da kažem da je važno samo učestvovati, lepo je i pobediti. Unapred se radujem Pragu

Sezonu nadmetanja talenata otvorilla je Sanja Bogosavljević, Beauty Queens koja se našla na čelu žirija čiji su članovi bili i Miloš Milovanović, tv voditelj, Branko Veselinović, tv voditelj, Miloš Maksimović, radijski voditelj, kao i brojna publika čija se ocena merila jačinom aplauza.

Povezana vest:  Nova faza radova na mostu „Gazela” počinje u nedelju, 25. jula

-Mislim da je ovo predivno, šansa za sve. Bilo bi dobro da je više ovakvih manifestacija koje imaju potencijal da iznedre velike zvezde, jer omogućaju neafirmisanim i nepoznatim mladim talentovanim ljudima da dođu do izražaja. Hvala Staropramenu. – istakla je Sanja Bogosavljević.

Igor_Brakus_voditelj_Staropramen_karaoke_izazovaZa podršku takmičarima bili su zaduženi voditelji „Staropramen karaoka“ Igor Brakus i Smiljan Banjac, kao  i bend „Euterpa“.

Povezana vest:  Stadion u Banja Luci dobio naziv „DR. Nele Krajlić“

Na „Staropramen karaokama“ pravo učešća imaju svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima. Pobednici će putovati u „Zlatni“ Prag, a sve takmičare očekuju i brojne utešne nagrade.