Telenor_park_Kula_Nebojsa

TELENOR POKLONIO PARK BEOGRADU

Kod Kule Nebojša posađeno je 1000 sadnica bambusa, lavande, drena, jasmina

Beograd je dobio novi park kod Kule Nebojša, zahvaljujući saradnji kompanije Telenor, Opštine Stari grad, preduzeća Zelenilo Beograd, Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda i pokreta Supernatural. Park se prostire na više od 400 kvadratnih metara i sadrži solarnu rasvetu i klupe.

Povezana vest:  Eva Green odiše van vremenskom lepotom kao zvezda Campari kalendara za 2015. godinu

“U svakodnevnom poslovanju vodimo računa o životnoj sredini, najpre u našem najbližem okruženju i na taj način doprinosimo razvoju ekološke svesti. Naši zaposleni stiču naviku recikliranja u radnim prostorijama, a ovakvim akcijama želimo da ih dodatno motivišemo da čuvaju životnu sredinu i tako daju pozitivan primer drugima“, kaže Sandra Štajner, izvršna direktorka korporativnih komunikacija kompanije Telenor.

Povezana vest:  Lanac "Just-A-Moment" otvara 250 prodavnica

U parku, koji se nalazi uz biciklističku stazu, posetioci će moći da se odmore u mirisu lavande, okruženi bambusom, drenom, liriodendronom, sirijskom ružom, jasminom i drugim biljkama.

Telenor je proširio saradnju sa nevladinim organizacijama partnerstvom sa pokretom Supernatural. Nastavak saradnje biće na Supernatural festivalu u Botaničkoj bašti u Beogradu, 23. aprila kojim će biti obeležen Dan planete Zemlje.

Povezana vest:  Zimovanje za 30 najboljih učenika sa Kosova na Kopaoniku

Na prostoru Donjeg grada prve od 1000 sadnica zasadili su Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, sportisti, zaposleni u Telenoru, tim Supernatural, studenti biologije i ekologije sa Biološkog fakulteta i Telenorovi poslovni partneri. Projekat su medijski podržali izdavačko društvo Ringier Axel Springer i RTV B92.

{vsig}TELENOR_PARK_KULA_NEBOJSA{/vsig}