deciji sajam_11

Bliži se Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe koji se održava u hali 3 Beogradskog sajma od 20. do 22. maja već po tradiciji sprema niz iznenadjenja za posetioce.

Veliki broj izlagača užurbano planira predstavljanje svojih proizvoda i usluga za decu, od atrativne i neophodne opreme za bebe, slatkiša, napitaka, igračaka, obrazovnih sadržaja, do radionica, školica, udruženja. Tokom maniefestacije na štandu roditelja dece obolele od raka NURDOR Srbija organizovaće se čas crtanja i prikupljati sredstva za izgradnju Doktorove kule za smeštaj roditelja obolelih mališana, DEBRA Srbija upoznaće nas sa decom leptirima. Sportski Savez Srbije i Republički Zavod za sport dovešće deci omiljene sportiste i biti tu da roditeljima pruže brojne savete i informacije. Na bini će se oriti pesma, mali i veliki glumci smenjivaće se sa klovnovima i drugim animatorima.

Povezana vest:  NOĆ KUPOVINE U DELTA CITYJU

Naravno, po tradiciji posetioce pored besplatnog ulaza na sedmi Campina fruttis dečiji sajam i sajam za bebe očekuju nagradne igre, poput onih na sportskom terenu u organizaciji generalnog sponzora ali i atraktivan Nestle ples beba.

Sa deci omiljenim i nepoznatim sportovima na sportskom terenu upoznavaće ih tridesetak saveza i klubova, ali i proslavljeni sportisti poput Milene Reljin, Tanje Petrović, stonoteniskih reprezentativaca.

Povezana vest:  Tradicionalna humanitarna modna revija u Belom Dvoru

Campina Fruttis kao generalni sponzor i ostali sponzori Dijamant, Frikom, Becutan i Aksa sigurno će svojom ponudom i programom koji spremaju oduševiti mališane.

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta.