lady_fair_2011

Prvi Lady Fair od 20-22. maja u hali 3 Beogradskog sajama

Prvi sajam za žene pod nazivom “Najbolje za nju” biće održan od 20. do 22. maja u hali 3 Beogradskog sajma.

Sajamski popusti, saveti stručnjaka, druženje sa poznatim ličnostima, upoznavanje sa novim trendovima u kozmetici, samo su neke od oblasti u kojima će dame moći da uživaju tokom održavanja trodnevne manifestacije.

Beogradski fitnes klubovi biće predstavljeni na „Sport areni“, svojim programima i savetima u celodnevnom programu sva tri dana trajanja sajma.

Povezana vest:  Lena Kovačević brend ambasador kompanije ASUS u Srbiji

Posetiteljke će biti u mogućnosti i da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit, saznaju nesto više o modnim trendovima za predstojeću sezonu, uživaju u modnim revijama. Pored ovih, ostale teme u kojima će pripadnice lepšeg pola moći da pronađu svoje interesovanje su putovanja, astrologija, kultura.

Centar Bele Tehnike opremiće “Kulinarski kutak” u kome će se odvijati interaktivni sadržaji tokom sva tri dana sajma. Svoje umeće predstaviće Udruženje kreativnih kuvara, šefovi beogradskih restorana i javne ličnosti medju kojima su Milan Kalinic i Luka Tesanovic.

Povezana vest:  Predstavljanje nove adidas by Stella McCartney SS11 kolekcije – Weekender sportska oprema za beg iz urbanog u prirodno

Sajam za žene je prilika da degustirate najfinija bela vina, najbolji bermet i da savladate tehniku kombinovanja vina i hrane. Izlagači koji se bave proizvodnjom i distribucijom hrane i pića, ponudiće najbolje iz svog asortimana po specijalnim cenama. Bićete u prilici da probate najfinije čokolade, slatkiše kao i da uživate u slanim ukusima najboljeg kvaliteta i poklonite sebi dan potpunog opuštanja.

Na glavnoj bini biće organizovana predavanja o vođenju zdravog života, zdravoj ishrani, relaksaciji, detoksikaciji organizma, vežbama, nezi lica i tela, Loreal školi šminkanja, a tu su i kreativne radionice na kojima mogu da učestvuju sve gošće sajma. Psihijatri, nutricionisti (Georgi Nazarov), lekari, fitness instruktori biće na usluzi i pružiće savete svim zainteresovanim damama.

Povezana vest:  Modna revija XYZ na ATP Serbia Open-u u organizaciji modne agencije Fabrika

Na prvom sajmu posvećenom samo ženama biće organizovan i veliki broj prezentacija i promocija, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje mnogobrojne nagrade i poklone i uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.

Ovu manifestaciju podržali su između ostalih Centar Bele Tehnike, Nivea, Slim line Club, Fiat Srbija, Lago Di Spa,  Magazin „Ona“, Lepota&Zdravlje, .