2

Izložba “125 godina Coca-Cola inspiracije” na manifestaciji Noć muzeja

Coca-Cola Sistem vas poziva da posetite jedinstvenu izložbu “125 godina Coca-Cola inspiracije” i uživate u rimejku najpopularnijih Coca-Cola oglasa na kojima su naši poznati glumci i pevači u ulozi modela, a moderni Beograd – scenografija. Povodom proslave 125. rođendana  najpopularnijeg  i najvrednijeg brenda na planeti dočaraćemo vam sve ono po čemu se pamti Coca-Cola oglašavanje, čuvene reklame, muziku i originalne ideje.

Povezana vest:  Glumica Anja Mit vas poziva na dvodnevno gastronomsko uživanje

Kostimi karakteristični za prvu polovinu dvadesetog veka, sunce, Coca-Cola, smeh i dobro raspoloženje dominiraju u prvom srpskom rimejku najpoznatijih Coca-Cola oglasa. Naši poznati umetnici, Nikola Đuričko, Branimir Brstina, Gala Videnović, Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Danina Jeftić, Tamara Dragićević, Zoe i Konstrakta iz „Zemlje gruva” naći će se u ulozi modela na retro oglasima koji su ovom prilikom dobili moderno ruho, smešteni na scenu savremenog Beograda. Ove zanimljive oglase kreirao je fotografsko-dizajnerski tim Marko Todorović i Ivan Aranđelović.

Povezana vest:  Festivalom na Adi Huji obeležen međunarodni Dan Dunava i početak revitalizacije ovog značajnog lokaliteta za grad

Dođite da zajedno otkrijemo fascinantnu ikonografiju najpoznatijeg brenda na planeti! Saznajte zbog čega je Coca-Cola bila i još uvek je inspiracija mnogim svetskim umetnicima!

Subota 14. maj u 18.00 sati, Galerija Eurocentar, Makedonska 30.