deciji_sajam_najava_2011

U petak počinje Dečiji sajam!

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe u hali 3 Beogradskog sajma obeležiće nedelju koja je pred nama.

Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom tri dana, od 20. do 22. maja od 10 do 19 časova organizatori najavljuju pravo uživanje i za decu i za roditelje.

Izlagači su pripremili širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, nove sladolede, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle. Na Campina fruttis dečijem sajmu posetioci će moći da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmladje, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Kako je najviše pažnje posvećeno bebama, tako je najveći broj onih koji će izložiti upravo opremu za njih, sredstva za higijenu i negu, a za starije tu su veštačka stena, igraonica, program na bini i sportskom terenu.

Povezana vest:  Otavranje Supermarket spa centra

Svi posetioci, popunjavanjem kupona na Info pultu, učestvovaće u nagradnoj igri a izvlačenje dobitnika je u nedelju, 22. maja. Takodje, deci su namenjeni i nagradni programi poput Campina vrućih stolica na bini, Campina trke u džakovima na sportskom terenu i urnebesni Nestle ples beba. Žandarmerija Beograd maskiraće mališane na svom štandu a osnovama saobraćaja učiti Saobraćajna policija na poligonu ispred hale.

Povezana vest:  Kanje Vest i Kim Kardašijan u Kanu

Pored Campina fruttis kao generalnog sponzora, sponzori manifestacije su Dijamant, Becutan, Aksa i Frikom.

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, a ovoga puta uz organizatore je i Sportski Savez Srbije koji najavljuje dolazak pojedinih sportista.