aktivan zivot logo sa nazivom

Prezentacija programa „Zakorači u promenu“ 23. maja u 21:00 u Domu omladine

Omladinska organizacija Aktivan život održaće prezentaciju svog programa osnaživanja mladih za suočavanje sa važnim životnim promenama i donošenje važnih životnih odluka: osamostaljivanje, upis škole i fakulteta, promena prijatelja i ulagazak ili izlazak iz veze, pronalazak posla…

Program je nastao u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ). Program se sprovodi putem vršnjačke edukacije, tj mladi ljudi koji su prošli  stručnu obuku svoja znanje i veštine sada prenose vršnjacima – mladim ljudima od 23 – 29 godina. Cilj programa je osnažiti mlade ljude za važne promene koje će ih dovesti do kvalitetnijeg i ispunjenijeg života.

Povezana vest:  TIGAR POKRENUO TELEFONSKU PRODAJU GUMENIH ČIZAMA I OBEZBEDIO DODATNE POPUSTE

AKTIVAN ŽIVOT kao savremeni i inovativni koncept kulture življenja okuplja aktivne osobe koje upražnjavajući  aktivan životni stil preuzimaju odgovornost za promenu kako u sopstevenom životu  tako i u svojoj društvenoj sredini. AKTIVAN ŽIVOT se ostvaruje kroz kreativan životni plan kojim AKTIVNE OSOBE svih uzrasta svesno unapređuju kvalitet života kroz samorazvoj i upražnjavanje aktivnog životnog stila, a svoja novostečena znanja i iskustva šire.

Povezana vest:  Kako je bolje da konzumirate grickalice: sve odjednom ili tokom nekoliko dana?

Tim Aktivan život će 26. i 27. maja 2011. u Tribinskoj sali Doma omladine, održati seminar pod nazivom “Zakorači u promenu i osamostali se”.

Seminar je namenjen za mlade uzrasta od 22 do 29 godina, koji će imati priliku da uče o izazovima koji se nalaze pred njima u ovom periodu života, o veštinama definisanja ciljeva, o prepoznavanju otpora promenama…  Učešće na seminaru je besplatno, ali je broj učesnika ograničen. Prijave za učešće na seminaru mogu se poslati do 25. maja u 14h putem sajta www.aktivanzivot.com

Povezana vest:  VEČNOST - Simfonija koja hoda

Ulaz na prezentaciju programa „Zakorači u promenu“ 23. maja u 21:00 u Domu omladine je slobodan!