revija pasa 1

ODRŽANA REVIJA PASA SVIH RASA U DELTA CITYJU

Velika revija pasa svih rasa, održana je danas na platou ispred Delta Cityja. Veliki broj sugrađana okupio se u ovom beogradskom šoping molu ne bi li pokazali svoje verne prijatelje, koji su imali priliku da nastupe u nekoliko takmičarskih kategorija. Preko 200 prijavljenih pasa takmičilo se u kategoriji štenaca i odraslih pasa,a održana je i revija veterana i mešanaca.

Povezana vest:  Otvoren HYPE LOUNGE

U kategoriji štenaca (do 15 meseci starosti), pobedio je rotvajler Harli, vlasnice Tamare Krišto dok je na reviji odraslih pasa (od 15 meseci do 7 godina), pobedu odnela pudla Margo ponosne vlasnice Tanje Todosijević Vuković.

Posebno intersantno bilo je takmičenje u zabavnoj kategoriji. Za najlajavijeg psa, proglašen je mešanac Kai, dok je u kategoriji za izbor najtršavijeg repa pobedu odneo Spark, sibirski samojed. Za najšarmantnijeg psa i gazdu, proglašeni su vlasnici Tamara i Ivana Obradović  i pas Ognjen Ogi Obradović, patuljasti pinč. Pas koji se istakao svojim talentom je labrador Lans, a za psa sa najpsećim pogledom proglašena je mešanka Milka. U kategoriji „Maza i Lunja“, pobedu je odneo par doga, Sara i Harly, vlasnice Slađane Klus

Povezana vest:  Obeležen Svetski dan deteta

Najbolji su svojim kategorijama, dobili su vredne Eukanuba nagrade – hrana za ljubimce za 100 dana.

Pored takmičarskog dela programa, posetioci Delta Cityja su uživali i u revijalnom delu, na kome su se predstavili službeni psi, u svojevrsnom agilty show programu.