deciji_sajam_2011

Završen Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe je završen. Tokom tri dana iz hale 3 Beogradskog sajma za sve posetioce ulaz je bio besplatan.

Desetine izlagača predstavilo je niz proizvoda za najmadje. Praćenje kulturnog i zabavnog proograma na bini kao i učešće u sportskih prezentacijama bilo je besplatno. Deca su osvajala nagrade u Campina muzičkim stolicama, Campina trkama u džakovima, Nestle plesu beba, ali su mnogi izlagači darivali najmladje na svojim štandovima. Mališani su igrali stoni tenis sa našim stonoteniskim reprezentativcima, crtali, oblikovali, igrali se. Roditelji su mogli da pronadju odgovore na čitav niz pitanja, od načina kako da sačuvaju pravu kičmu mališana, na štandu Sportskog saveza Srbije koji sport da izaberu, da se posavetuju o izboru vrtića, škola jezika, dobiju savete od pedijatra.

Povezana vest:  Šta je zajedničko Severini, Matjažu Smodišu i HNS-u - TERME ČATEŽ!

deciji_sajam_2011_1Očekivano najatraktivnija bila je Žandarmerija Beograd koja je na štandu decu maskirala a ispred hale pokazivala specijalna vozila, zajedno sa Vatrogasnom službom Beograd. Učili smo uz Gradsku čistoću kako da grad ne prljamo i čistimo, ali i budemo humani i pomognemo udruženjima NURDOR i DEBRA-deca leptiri.

Poslednjeg dana u sajamskoj nagradnoj igri u kojoj su učestvovali svi koji su popunili kupon na info pultu, podeljeno je više od 80 nagrada izlagača. Pobednici Campina fruttis Fer-plej fudbalske lige u kojoj su igrale ranije prijavljene škole fudbala i deca uzrasta 5 do 7 godina, treće mestoosvojio je tim “Vrčin”, pehar za drugo “Internacional” i onaj za prvo mesto ekipa “Prima fortuna”,.uz vredne poklone sponzora.

Povezana vest:  „Odliv mozgova“ i Srbija: Kako ih zadržati...

Generalni sponzor bila je Campina fruttis, a sponzori manifestacije Dijamant, Becutan, Aksa i Frikom.

Manifestaciju su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo rada i socijalne politike, Grad Beograd uz Sportski savez Srbije u saradnji sa Republičkim Zavodom za sport.