Presecanje vrpce

„UNIQA BASKET FOR BELGRADE“ humanitarna akcija za školu

UNIQA osiguranje, povodom obeležavanja petogodišnjice poslovanja na srpskom tržištu,  kao odgovorna kompanija koja brine o budućnosti nove generacije organizovala je humanitarnu akciju “UNIQA BASKET FOR BELGRADE”. Humanitarni košarkaški turnir održan je na košarkaškim terenima OŠ „Mihailo Petrović Alas“, Dorćol-Beograd, koji su kompletno obnovljeni zahvaljujući donaciji UNIQA osiguranja. Ova donacija UNIQA osiguranja osnovnoj školi „Mihailo Petrović Alas“ članici UNICEF-ovog programa “Škola bez nasilja”, sprovedena je uz zvaničnu podršku Kancelarije za mlade Grada Beograda  i  Opštine Stari Grad“. Inače, OŠ „Mihailo Petrović Alas“ i UNIQA osiguranje sarađuju i na polju osiguranja.

Cilj ove humanitarne akcije UNIQA osiguranja  jeste stvaranje bezbednog i podsticajnog okruženja za učenje i razvoj  kao i želja da se pomogne najmlađima. Društveno odgovorno delovanje sastavni je deo identiteta UNIQA osiguranja,  kompanije koja je od samog ulaska na srpsko tržište brinula o društvenoj zajednici u kojoj posluje.

Povezana vest:  DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ X-PRESS 2 U BEOGRADSKOM KLUBU „KRUG”

-UNIQA osiguranje na ovaj način želi da podstakne mlade da se aktivno bave sportom i razvijaju timski duh. Samo zdrav i inovativan  razvoj mladih  može da donese stvaranje sigurnijih i kvalitetnijih budućih naraštaja, a sigurnost, poverenje i kvalitet su jedno ime za UNIQA osiguranje. Pored popularizacije sporta u školskom uzrastu u Beogradu, UNIQA osiguranje preuzima aktivnu ulogu u podršci lokalnoj zajednici.  U proteklih pet godina UNIQA je podržala i pokrenula mnogobrojne projekte koji imaju za cilj brigu o najmlađim naraštajima. Smatramo da je ovaj preuređeni košarkaški teren u osnovnoj školi „Mihailo Petrović –Alas” najlepši poklon koji je UNIQA, povodom svog petog rođendana mogla da pokloni deci Beograda – izjavio je Zoran Višnjić predsednik Upravnog odbora UNIQA osiguranja.

Povezana vest:  I princeza Kejt Midlton kupuje u outletu !

Humanitarna akcija „UNIQA BASKET FOR BELGRADE“ započela je prijateljskom utakmicom KK OŠ „Mihailo Petrović Alas“ sa kadetima  KK “Crvene zvezde”. Rezultat je u korist KK Crvena zvezda 49:48.

dir Uniqa Zoran Visic i Stefan Stojadinovic MVP

Nakon toga su director UNIQA osiguranja Zoran Višnjić , direktorka škole „Mihailo Petrović- Alas“ Vesna Nedeljković i  ćerka Saleta Đorđevića , Tesa Đorđević, svečano presekli vrpcu i zvanično otvorili košarkaške terene.

Muzička zvezda Bane Lalić “MVP” zvanični promoter “UNIQA BASKET 4 BELGRADE održao je svoj nastup, koji je nastavljen takmičenjem u šutu i košarkaškoj tehnici. Akcija  “UNIQA BASKET FOR BELGRADE“ оkupila je  poznate ličnosti i predstavnike medija koji su na kraju odigrali revijalni meč Plavi tim pod nazivom RIVER PLATE koji su činili :  Gru, Andrej Kulundžić, Luka Tešanović,  Aleksandar Simić Studio B i Dragutin Stojimenović Press su pobedili beli tim tj. LAKI PINGVINI rezultatom 34:32. Za beli tim su igrali : Dejan Udovičić, Bane MVP, Marko Đurovski, Marko Maraquja i  Luka Spasovski Danas . MVP utakmice je Andrej Kulundžić.

Povezana vest:  Keri Andervud se udala za hokejaša Majka Fišera

UNIQA  osiguranje od početka svog dolaska na srpsko tržište  podržava  UNICEF-ov  program ’’Škola bez nasilja’’ kojem se među prvima priključila. U poslednjih pet godina UNIQA osiguranje je zahvaljujući donaciji projektu uključila više beogradskih škola, među kojima je i OŠ„Mihailo Petrović Alas“. Aleksandar Saša Đorđević, naš proslavljeni košarkaš, promoter je UNIQA osiguranja i istovremeno i UNICEF-ov Ambasador dobre volje.

Uređenje košarkaških terena samo je jedan od projekata koje UNIQA osiguranje podržava kada je u pitanju društvena odgovornost i briga o zajednici u kojima posluje. UNIQA osiguranje značajan je nacionalni sponzor u sportu i kulturi.

{vsig}UNIQA_SKOLA_MIHAILO_PETROVIC_ALAS{/vsig}