Innocent

Nova linija nakita  INNOCENT

Biti svoj i hrabar je danas u trendu više nego ikad.

Ako nikome ne polažete račune, ako umete da se izborite za svoju slobodu, ako ste verni sebi i svojim idejama, ako vam bitka za prava i pobedu nije strana, ako ste jedinstveni i neustrašivi, ako ste glamurozni i elegantni, ako ste uvek začetnik trenda – nakit INNOCENT je stvoren za Vas!

Povezana vest:  Pametne stepenice, edukativni poklon školaricma za početak školske godine

BRAND

Jednostavan i elegantan, a istovremeno znažan i beskompromisan, INNOCENT je potpuno nova linija nakita inspirisana najaktuelnijim događajima i kontroverzama sadašnjice. Osmišljen na potpuno jedistven način, kreiran da bude jedinstven i izazovan, INNOCENT predstavlja novu ideju i energiju, večito kretanje i sliku epohe u kojoj živimo… INNOCENT je izrađen od materijala vrhunskog kvaliteta i oplemenjen Swarovski elementima koji obogaćuju njegovu eleganciju. INNOCENT je namenjen hrabrima i slobodnima!

Povezana vest:  Marina Tucaković izvela snaju u provod!

IDEJA

Kontroverza i sloboda osnovne su ideje koje pokreću ideju nakita INNOCENT. Prva u liniji INNOCENT, narukvica je inspirisana elektronskim narukvicama i modernim sistemima nadzora, simbol moderne kontrole i izolacije u kojoj svi živimo, INNOCENT odslikava ironiju vremena i želju za sobodom izražavanja. Oko Vaše ruke ili na nožnom zglobu, INNOCENT je više od nakita, to je potvrda da ste svesni

Povezana vest:  Zatvoren Serbia Fashion Week

vremena u kome živite i da insistirate na individualnim slobodama…

PRODAJNA MREŽA

Nakit INNOCENT će biti dostupan u sledećim objektima:

EuroCentar – Makedonska 30

T.C. Piramida – Balon Centar

Prodajna mreža Dve Šmizle