Nasi_sugradani_na_drugom_rodendanu_Immo_outlet_centra

Proslavljen drugi rođendan Immo Outlet Centra

Immo Outlet Centar  proslavio je u nedelju 18. septembra svoj drugi rođendan na već poznatoj lokaciji u novobeogradskom bloku 64. Za sve posetioce i ljubitelje šopinga bila su organizovana specijalna rođendanska sniženja.

U pripremi za ovaj jubilej učestvovali su naši najpoznatiji stilisti,  Ašok Murti, Ivana Rebrenović i Maja Atanasijević, poznatija kao Zipa Yoma i njihove odevne kombinacije naši sugrađani viđali su na city light-ovima po celom gradu.

„Kada sam došao u Immo Outlet Centar shvatio sam da bih mnogo propustio da nisam učestvovao u kampanji jer je ovo jedan ozbiljan outlet za sredinu u kojoj živimo. U Immo centru se zaista mogu naći kvalitetni komadi po pristupačnim cenama“,izjavio je tom prilikom naš poznati stilista Ašok Murti.

Povezana vest:  Doček Srpske nove godine širom Srbije

Modna urednica magazina Story, Ivana Rabrenović, takođe je učestvovala u Immo kampanji. „Bilo je zabavno i zanimljivo osmišljavati odevne kombinacije za proslavu rođendana Immo Outlet Centra, ali zadatak je bio umnogome olakšan s obzirom na to da ovaj tržni centar nudi bogat odabir garderobe poznatih brendova, “ kaže Ivana.

Maja Atanasijević, povodom svog učešča u Immo rođendanskoj kamapanji izjavila je: „Immo Outlet Centar sadrži veliki izbor različitih, kvalitetnih domaćih i stranih brendova gde za manje novca možete nabaviti za sebe različite odevne predmete i izgledati potpuno cool. Moja rođendanska kombinacija za Immo je street funcky kombinacija. Podržavam ovakve akcije pošto živimo u zemlji u kojoj ukus diktiraju ljudi bez stila i misle da se stil može kupiti kešom.”

Povezana vest:  Porodila se Kortni Kardašijan

Kao i prošle godine, najpoznatiji outlet centar u prestonici je za sve posetioce pripremio zanimljiv program, ali i velike popuste koji će vam u potpunosti osvežiti orman u prvim jesenjim danima.

Najpoznatiji svetski i domaći brendovi, koji su u ImmoOutlet Centru na stalnim sniženjima tokom cele godine, bili su na dan rođendana specijalnom rođendanskom popustu, a u toku dana bili su  organizovani i raznovrsni zabavni programi za decu i odrasle.

Povezana vest:  Novak i Jelena Đoković otvorili novi vrtić u rodnom mestu Ljubivoja Ršumovića

Outlet centri širom sveta predstavljaju pravi raj za sve one koji žele da po sniženim cenama kupuju  modernu i firmiranu odeću. Immo Outlet Centar centar je prvi objekat ove vrste u Beogradu i pod svojim krovom okuplja radnje koje će svojim asortimanom zasigurno napraviti pravu žurku u vašem ormanu: Sportina,  ECCO, Benetton, Bata, Beosport, Extreme Intimo, Women secret, N fashion, Navigare, Okaidi…