lucky market12

asocijacijA Kreativaca predstavila LUCKY MARKET

U subotu 8. oktobra od 9h do 19h u Centru za kulturu “Sarajevo” Jelića 1, održan je prvi sarajevski Lucky Market u organizaciji Asocijacije Kreativaca.

Na ovoj ranojesenjoj ediciji LM-a “zamislite želju i ostvariće vam se,” sve je bilo u znaku bubamare, od stvarčica za kupiti do dress codea u bojama sa plakata.

Na tri sprata Centra za kulturu, predstavili su se najbolji bh. Kreativci, ne samo iz svih delova grada Sarajeva, nego i iz Mostara, Tuzle, Zenice, Jablanice, Donjeg Vakufa, Istočnog Sarajeva itd.  U zabavnoj atmosferi, publika je uz ležeran i moderan pristup uživala u različitostima izložbe – savremena i vintage moda, muzika, sitni kolači, nakit, dečiji kutak, asesoari, Lucky (nekad happy) Hour u Klubu KUD-a Baščaršija, te je pravi hit LM-a predstavljalo “gledanje u fildžan.”

Povezana vest:  H&M OTVARA RADNJU U KNEZ MIHAILOVOJ

Vrednost Lucky Market je u tome što nudi “novu kreativnost,” fusion kultura, zanata, umetnosti i dizajna na jednom mestu. Kao must visit atrakcija, ne samo za Sarajlije, nego i za turiste, mesto je gde možete pronaći od etabliranih do mladih kreativaca sa širokim izborom originalnih dela. LM, fashion&cool shopping destinacija, mesto susreta i razmene ideja, gde u razgovoru s kreativcima možete saznati zbog čega su ludi za onim s čim se bave, a pri tome pazariti neki unikatan komad nakita, cutting edge dizajnerske odeće ili obuće, pronaći jedinstvene suvenire i poklone, dečiju garderobu i igračke, deko stikere, slike, lampe, fotografije, grnčariju, antikvitete, ručati sa stilom, razmeniti staru garderobu, trampiti se i cenkati i to sve gledajući na metež grada oko vas, a pri tome pomoći kreativcima da plasiraju proizvod i nastave svoj rad.

Povezana vest:  PAR KOJI JE STVORIO PINK IMPERIJU: Na “Blicovoj” listi najmoćnijih u šoubiznisu, Željko Mitrović zauzeo prvu poziciju!

Zato ako ste propustili ovaj prvi LM, spremite se za naredni.

Uvrstite u vaše kalendare Lucky Market –  5. novembar 2011 – SAVE THE DATE!

Provedite i proživite jednu subotu drugačiju od ostalih, dođite i družite se s Kreativcima.