magic-in-the-air-christmas

13-godišnjakinja zapretila da će ubiti Deda Mraza ako ne dobije pravog Džastina Bibera za Božić

 
Trinaestogodišnja devojčica je šokirala svoju majku kada je napravila listu poklona koje želi dobiti za Božić i zapretila Deda Mrazu da će ga ubiti ako joj ne donese ono što želi.
Božićna pisma koja deca šalju Deda Mrazu su obično izražavanje želja o poklonima, igračkama, slatkišima i slično. ali, Mekida Austin iz Bedforda u Engleskoj je zapretila Deda Mrazu da će ga ubiti ukoliko joj ne donese barem dva poklona sa njene duge liste želja. Na toj listi se nalaze mobitel Blekberi i tinejdžerska pop zvezda Džastin Biber.
Trinaestogodišnja devojčica je zapretila i da će uloviti irvase, ubiti ih, ispeći i njihovo meso dati beskućnicima za Božić. Njena majka Trejsi je pronašla pismo na čijem kraju se nalazi i pretnja: „Zapamti, ispuni barem dve želje ili si mrtav“. Tresjije nakon pronalaska pisma u đačkoj torbi svoje kćerke odlučila ispuniti neke od njenih zahteva i ne namerava je kazniti.
-Kada sam našla pismo, bilo mi je smešno. Sada mislim da bi najbolje bilo da joj kupim ono što želi. Ne želim da ubije Deda Mraza – rekla je Trejsi.
-Ne verujem više u Deda Mraza, ali sam bila ljuta kada sam pomislila da neću dobiti poklone koje želim. Želim ove stvari i nema razloga da ih ne dobijem – izjavila je devojčica Mekida.
Povezana vest:  Uz Eucerin zima je sjajna