Marina Kotevski_resize

Mr. Stefan Braun velikom žurkom proslavio deveti rođendan

Jedan od najpopularnijih noćnih klubova, Mr Stefan Braun, velikom žurkom obeležio je devet godina uspešnog rada. U lebdećem klubu na devetom spratu, u slavljeničkoj atmosferi i šarenim koktelima uživale su mnogobrojne poznate ličnosti do ranih jutarnjih časova.

Među najveselijima su bile pevačica Katarina Ostojić – Kaya, ovog puta bez pratnje svog dečka Junior Jack-a, manekenka Gordana Radić, kao i poznati fudbaler Savo Milošević i golman Đorđe Pantić.

Povezana vest:  Kiko Milano Ray of Love - kolekcija u boji ljubavi

Uros Cosic,Milos Petrovic menadzer kluba,Nikola Trajkovic,Ivan Randjelovic 1_resize

Šarmantni barmeni i osoblje kluba bilo je na visini zadatka u pravljenju dobre atmosfere, a podršku im je pružila popularna voditeljka Marina Kotevski, zaštitno lice kluba.

Posebna atrakcija žurke bio je izbor za mis mokrih majica, a u žiriju su se našli fudbaleri  Milan-Lola Smiljanić, Uroš Čosić kao i Ivan Ranđelović, uvek rado viđeni gosti kluba

Povezana vest:  Radno vreme za praznike Maxi, Shop&Go, Tempo, Tempo Express

Klub Mr Stefan Braun je sebi poželeo još mnogo godina uspešnog rada, dok je ljubiteljima kvalitetnog noćnog provoda svakog dana u nedelji, obećao još puno dobrih žurki i brojna iznenađenja u devetoj sezoni rada.

{vsig}STEFAN_BRAUN_9{/vsig}