klizaliste_ada_2011 

Otvoreno besplatno klizalište na Adi Ciganliji
 
Velikom žurkom na ledu u petak, 23. decembra je na Adi Ciganliji otvoreno najveće besplatno klizalište u gradu. Brojni građani, koji su želeli da budu prvi ovogodišnji klizači, Deda Mraz i spektakularni vatromet doprineli su utisku da je Nova godina na Adu Ciganliju stigla ranije, navodi se u saopštenju JP „Ada Ciganlija“.
Okupljene mališane prvo je nesvakidašnjim nastupom na ledu pozdravio Deda Mraz, a posetioce je pozdravio i direktor JP „Ada Ciganlija” Zoran Gajić, koji je najavio dinamičnu i zabavnu zimsku sezonu na najpopularnijem beogradskom izletištu.
JP „Ada Ciganlija” već četvrtu godinu za redom svim svojim posetiocima pruža najbolju zimsku zabavu na klizalištu koje se prostire na više od 800 kvadratnih metara. Ono će biti otvoreno svakog dana od 10 do 20 sati sve dok bude hladnih dana neophodnih za održavanje leda.
Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane različite zabavne aktivnosti, a svima koji se do sada nisu okušali na ledu tokom raspusta svakodnevno će biti na raspolaganju besplatna škola klizanja i umetničkog klizanja, koju će voditi profesionalni instruktori ovog sporta. Po završetku raspusta škole će se organizovati tokom vikenda.
Povezana vest:  Srbi uživaju u vožnji, ali bi radije da ih voze autonomna vozila