Emma_Watson_at_a_promo_event_in_Hong_Kong

Čija se frizura najviše kopirala u 2011?
 
Za Emu Votson je razumljivo da je svojom kratkom kosom i slatkim licem navela mnoge žene da se ošišaju baš poput nje. Ali, možda će neke malo iznenaditi, na muškoj se strani najviše kopira frizurica – Džastina Bibera!
Još od 90-ih kratka kosa nije bila popularna među ženama kao što je to ove godine, a glavni krivac za to je britanska glumica Ema Votson. Lepuškasta damica je i objasnila zašto se ošišala: – Deset sam godina glumila Hermione u Harryju Potteru i, kad je snimljen poslednji nastavak, htela sam se odmaknuti od te uloge i okrenuti novu stranicu u životu. Rešila sam to ošišavši se na kratko.
Dokaz o najtraženijoj ženskoj odnosno muškoj frizuri je Google, na kojem je bilo najviše traženja upravo za frizure Eme Votson i Džastina Bibera, a potvrdili su to i frizeri iz celog sveta jer su im mnogi dolazili s njihovim slikama i tražili da im naprave takve frizure, piše Wall Street Journal.
Od ostalih važnih stajliš događanja, najviše se guglalo venčanje Kim Kardašijan i Krisa Hamfrisa, debitantsku reviju Kanje Vesta u Parizu te, očekivano, venčanje Kejt Midleton i princa Vilijama.
Povezana vest:  „Šta bi ti majka rekla?" - JEDAN MURAL, POKLON CELOM GRADU