bekam_plakati

Dejvid Bekam proglašen najseksi muškarcem, Patison u TOP 10!

 

Engleski fudbaler je proglašen najseksi muškarcem na planeti po izboru čitalaca magazina Hit. Fudbaler Los Anđeles Galaksija, Dejvid Bekam, pobedio je glumce Rajana Goslinga i Rajana Rejnoldsa, koji se nalaze na drugom i trećem mestu. Bredli Kuper i Džejk Gilenhal se nalaze na četvrtom, osnosno petom mestu.

Povezana vest:  Fizička neaktivnost povećava rizik od tromboze

U izboru je učestvovalo 1.000 čitalaca magazina Hit. Za izbor od 26. do 101. mesta su u obzir uzeti samo glasovi čitalaca, dok su u izboru za top 25 uzeti u obzir glasovi čitalaca i mišljenja eksperata. U top 10 su ušli i glumci Robert Patinson, Tom Hardi i Džoni Dep. Sudija u šou X Faktor, Geri Barlou, nalazi se na 13. poziciji, dok je pevač Robi Vilijams na 39. mestu.

Povezana vest:  AVON KAMPANJA “NIJE SAMO NARUKVICA” U BORBI PROTIV NASILJA U PORODICI

-Magazin Hit je poznat po isticanju najzgodnijih muškaraca svake nedelje, ali, ovo je prvi put da smo napravili kompletnu listu. Naši čitaoci i eksperti imaju istančan ukus. Dejvid Bekam definitivno zaslužuje ovu laskavu titulu. On ima mnogo talenta, stila, seksipila i harizme. Žene ga obožavaju, muškarci žele da budu poput njega, a mi smo oduševljeni što je na prvom mestu – izjavila je Lusi Kejv urednica magazina Hit.

Povezana vest:  Donacija kompanije Unilever građanima Srbije