Fashion_prisoner_by_Ana_Cvejic_Naša dizajnerka Ana Cvejić u finalu prestižnog takmičenja

Dizajnerka Ana Cvejić i njen rad Fashion Prisoner izabran je u Top 10 finalista na Cinderthriller takmičenju koje je organizovala italijanska modna kuća Alberto Guardian i kultni I-D Magazine. Prijava je bilo iz preko 50 zemalja.

Članovi žirija sačinjavala su veoma eminentna imena: Anna Dello Russo (trenutno u japanskom Vogue), Rubina Guardiani, Terry Jones (osnivač I-D magazina), Georgina Goodman, Andrew Keith i Sarah /Colette Paris!

Povezana vest:  Jedinstvene Sofi Milo haljine u novootvorenom ateljeu u centru Beograda

Inspiracija za ideju je bila da ilustrujem koliko daleko ide ženska strast prema modi, i da na jedan humorističan način prikažem kako je u neku ruku svaka žena dobrovoljni ‘zatvorenik’/’rob’ mode!

Svih 10 finalista trenutno su objavljeni na sajtovima, a među njima i srpske cipele!

Linkovi:

http://i-donline.com/2012/02/cinderthriller-the-final-countdown/

http://www.albertoguardiani.com/features/cinderthriller/

Ovo je još jedan uspeh u nizu.

Povezana vest:  Uspešno održan prvi AFA Fem Health - Tech forum 2023

Kao diplomirani grafički dizajner sa multidisciplinarnim interesovanjima i višegodisnjim iskustvom u advertajzingu, autor sam radova koji su osvojili mnoge nagrade na advertajzing festivalima (EPICA, Golden Drum, The Global Awards NY, Central Europe Cristal Awards, Moscow International Ad Festival, Magdalena Festival) kao i na samostalnim konkursima (Hugo Boss, Swarovski, ADC NY Young Guns/ Shutterstock,)…

Povezana vest:  Nova Idôle maskara za trepavice kakve ste oduvek želeli

U septembru 2011. kolekcijom za aksesoare osvojila sam I mesto na konkursu Domus akademije u Milanu, što je bilo veliki podsticaj za ovo modno takmičenje.