Nevena_MIlicevic_4 

Manekenka Nevena Milićević nije bila u Surviveru
 
Manekenka Nevena Milićević se po odlasku u Ameriku, pre nedelju dana stidljivo pridružila twitter socijalnoj mreži uz šaljivu poruku da ne treba niko da je prati, jer je i ovako u agoniji i ograničila uvid u svoje „cvrkute“ samo maloj nekolicini odabranih „pratilaca“! Po objavi liste zvaničnih VIP Surviverovaca, u svom duhovitom maniru napisala je da joj je drago što je to sada svima dokaz da nije lagala kada je rekla da na Kostariku nije otputovala iako je imala ozbiljne pregovore sa producentima Prva TV.
-Kada sam zvala baku da joj se javim, kako to obično činim kad otputujem, počela je da mi priča kako se pita kako ću bez kupatila i bez sapuna. Ja sam joj rekla da nisam tamo otputovala, ali mi ona uopšte nije poverovala, već je nastavila sa savetima vezanim za okolnosti u kojima se čovek nađe u Survajveru! Nisam mogla da verujem da rođena porodica veruje manje meni nego novinama, ali eto korpus delikti koliko su su svi ti natpisi nisu verodostojni – kaže veselo Nevena.
-Danas sam sa plaže, pa sam malo izgorela, ali sam inače super! Radim, okružena sam profesionalcima i pre svega dobrim ljudima i jako sam zadovoljna. Ima puno nekih novih lepih stvari o kojima ne želim da pričam unapred. Moja zemlja, porodica i prijatelji su ono što mi nedostaje svakako, ali brzo ću opet kući na par nedelja – kaže Nevena Milićević, koja nekoliko godina uspešno radi u Americi.

 

Povezana vest:  Otvoreno novo NIVEA igralište u Mladenovcu