MikserDesignExchange_-_Pozivnica

MIKSER DESIGN EXCHANGE @ MIKSER HOUSE

Kulturna organizacija Mikser poziva industrijske dizajnere, arhitekte, studente, zanatlije i ostale preduzetne entuzijaste da donesu svoje proizvode, prototipove, makete i učestvuju u prodajnoj manifestaciji Mikser Design Exchange, u subotu 10. marta, od 14.00h do 20.00h, u novom gradskom prostoru „Mikser House“ u Savamali, Karađorđeva 46. Mikser Design Exchange će se nadalje održavati svake druge subote u mesecu na istoj lokaciji.

U cilju sve veće vidljivosti domaće kreativne scene, formiranju tržišta autorskog dizajna i animiranja potrebne publike, organizacija Mikser pokreće prodajnu platformu „Mikser Design Exchange“ i poziva dizajnere da izlože svoje kreacije, od industrijskog dizajna preko nameštaja, rasvete, opreme enterijera, upotrebnih predmeta, do proizvoda od recikliranih  materijala.

Povezana vest:  Koliko je cveća potrebno za jedan "Šanel 5"

Kandidati mogu da se prijave do srede 7. marta u ponoć, slanjem maila na adresu [email protected]

Prijava treba da sadrži:

1) ime izlagača ili naziv studija / radionice;

2) spisak radova koji će se prodavati, sa kratkim opisom i okvirnim dimenzijama radova (po mogućstvu fotografije radova – bilo kog kvaliteta);

3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica/facebook grupa – opciono).

Povezana vest:  Otvorena platforma „Velika bina za male biznise“

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 8. marta.

Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 13h u subotu 10. marta, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.

Povezana vest:  Plejboj spasio znak "Holivud"

Zbog velikog interesovanja, učestvovanje na Mikser Design Exchange se naplaćuje 1000 RSD po izlagaču, a ulaz za posetioce je besplatan.