Beyonce_Jay_Z_1

Koja poznata ličnost ima najskuplji verenički prsten?
 
Ličnostima iz sveta šou biznisa svaka cena je “prava sitnica“, a naročito kada je u pitanju kupovina skupog vereničkog prstenja od dijamanta, belog ili žutog zlata ili drugog dragog kamenja, i nije im žao što daju ogromne svote novaca za ovaj komad nakita, čak i ako se razvedu nakon samo par godina.
U današnja vremena, rekordom može da se podiči pevačica Bijonse, koja je od supruga, repera Džej-Zija, dobila prsten u vrednosti od pet miliona dolara sa dijamantom od „samo“ 18 karata. Ovaj par, koji se venčao 2008. godine, i dalje je zajedno, a početkom januara dobili su ćerku Blu Ajvi.
Starleta Kim Kardašijan, koja je u braku sa košarkašem Krisom Hamfrisom bila samo 72 dana, na poklon je dobila verenički prsten u vredosti od 2,3 miliona dolara, dok je Melanija Knaus od muža Donalda Trampa dobila prsten sa dijamantom od 15 karata u vrednosti od tri miliona dolara.
Holivudska glumica Dženifer Aniston je od svog bivšeg muža i kolege Breda Pita, sa kojim je bila pet godina u braku, dobila prsten vredan pola miliona dolara, dok je Bruk Miler od glumca Čarlija Šina sa kojim je bila tri godine u braku dobila prsten vredniji za još 50.000 dolara.
Glumica Dženifer Garner je od supruga, glumca Bena Afleka, sa kojim je nedavno dobila i treće dete, za veridbu dobila prsten sa dijamantom od 4,5 karata po ceni od 500.000 dolara, dok je Aflekova bivša verenica, pevačica Dženifer Lopez, od njega dobila skoro duplo skuplji verenički prsten sa dijamantom od 6,1 karata, vrednosti od 1,2 miliona dolara.
Ova pevačica i glumica je i od svog bivšeg supruga Marka Entonija, sa kojim je bila sedam godina u braku i od kog se razvela prošle godine, dobila verenički prsten sa dijamantom od 8,5 karata, u vrednosti od milion dolara, prenose belgijski mediji.
Holivudska zvezda Tom Kruz je voljenoj supruzi Kejti Holms još pre braka poklonio prsten u vrednosti od 1,2 miliona dolara, a pevačica Keti Peri je od bivšeg muža, komičara Rasela Brenda, dobila dijamant od 13 karata vredan 1,3 miliona dolara.
Pevač Sil i model Hajdi Klum su nedavno objavili da se razvode nakon sedam godina braka. Ovom pevaču nije bilo teško da za vrenički prsten izdvoji 1,5 miliona dolara i pokloni svojoj voljenoj Hejdi dijamantski prsten od 10 karata.

 

Povezana vest:  DHL Express je „Global Top Employer” dve godine za redom