titanik_2-020Modna revija „Na palubi Titanika“ 4. aprila

U okviru 20. jubilarnog Maybelline Fashion Selection-a 4. aprila u 19:30 u bioskopu „Cineplexx“ organizovana je ekskluzivna revija Na palubi Titanika, čiji je autor jedan od najpoznatijih makedonskih dizajnera, Nenad Sekirarski. Ova revija će na najbolji način najaviti „Titanik 3D“, jedan od najuspešnijih i najnagrađivanijih filmova u istoriji kinematografije.

Nakon revije, prisutni će imati priliku da prvi ekskluzivno vide „Titanik 3D“, koji će se, u novom izdanju, konvertovan u 3D, naći u bioskopima od 5. aprila, u mesecu kada se obeležava kako stogodišnjica početka putovanja čuvenog broda, tako i stogodišnjica njegovog potonuća.

Dizajner Nenad Sekirarski svoju prvu kolekciju predstavio je 1993. godine kao student Univerziteta u Beogradu. U regionu je postao poznat kao kreator luksuznih večernjih haljina i venčanica. Žena koju ima u vidu kada dizajnira svoje modele je moderna i snažna, i u isto vreme elegantna i zanosna. Nakon sarađivanja sa razičitim kućama i brendovima, 2002. godine otvorio je Atelje Sekiraski u Skoplju, studio koji mu je od tada baza. Njegove kolekcije,  glamurozne i prefinjene, izlagane su u okviru prestižnih revija, nedelja mode i važnih modnih događaja u Makedoniji, Srbiji, Rumuniji, Albaniji, Italiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Kao stilista sarađuje sa mnogim muzičarkama i TV licima u regionu.

Povezana vest:  Perwoll Grazia Shopping Night u Delta Cityju

O kolekciji dizajner Nenad Sekirarski kaže: „Kolekcija je inspirisana modom s početka XX veka, nežna, ženstvena, romantična, puna detalja, boje, odiše elegancijom. Sačinjena je od tridesetak komada ženstvene odeće izrađene od svile, čipke, sa detaljima od krzna. Boje su od crne do tamno ciklama i braon, preko nežne kajsija roze i ljubičaste. Veliki cvetovi kao detalji provlače se kroz kolekciju, kako u štampi na samom tekstilu i tkanju, tako i u doradi. Kopče od srebrnog filigrana u obliku stilizovanih cvetova dopunjuju priču. Silueta kolekcije je forma koja prati linije tela naglašavajući ženstvenost i eleganciju osobe sigurne u sebe tamo gde se nalazi, u pravom trenutku, na pravom mestu, u pravo vreme.“

Povezana vest:  Zimska služba Bečkih linija sve ređe u akciji

Priča o prekookeanskom brodu i fatalnom susretu dvoje mladih ljudi, koja je u svet filmskih zvezda uvela Leonarda di Kaprija i Kejt Vinslet, uz pomoć 3D tehnologije ispričana na moderan i još dramatičniji način. Novi prekookeanski brod „Titanik“ 10. aprila 1912. godine kreće na prvo putovanje. Od njega su se očekivali potpuna bezbednost, brz put i odličan komfor. Upravo će „Titanik“ biti mesto susreta devojke iz ugledne bogate porodice Rouz i siromašnog momka Džeka. Dok se između njih rađa velika ljubav i strast, brod će izneveriti očekivanja putnika. Precenjeni „Titanik“ nailazi na santu ledu, koja će već 15. aprila potopiti „nepotopivi“ brod i odneti mnoge živote. Potresnu životnu i ljubavnu priču opisuje stogodišnja Rouz, mnogo godina nakon velike tragedije.

Povezana vest:  Šest načina da napravite kreativnu salatu koja će vas zasititi

{vsig}TITANIK_REVIJA{/vsig}