Vuk_Brajovic

Veliki broj ljubitelja adidas brenda uživao je u klubu BG Promet
 
adidas All Originals Make Moves žurka okupila je sve one koji vole odličan klupski provod i slave originalnost stila i života. Brejk denseri, hip hoperi, ljubitelji hipster kulture, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, fudbaleri i košarkaši Crvene Zvezde, i ostali ljubitelji adidas brenda proveli su fantastično veče u “BG Prometu” uz hitove koje su sa miksete slagali DJ Prema i DJ Lou Benny.
ND_STUDIO_296 
adidas party-ju prisustvovali su Gru, Ajs Nigrutin, članovi grupe VIP (Relja i Ikac), Marko Đurovski, Marko Bulat, Predrag Vasić, Vuk Brajović, Srđan Timarov, Luka Tešanović, Dragana Mićalović, kao i Marina Kotevski i Ana Pendić sa svojim jačim polovinama.
Atmosferu su podigli Surviver-ci, koji su takođe došli u velikom broju, Kristina Bekvalac, Martina Vrbos, Vlada Vuksanović, Aleksandra Nakova, Stanija Dobrojević, Milan Gromilić, Ognjen Kajganić i Maja Lena Lopatny.
Kao najbolji sportski brend, adidas je ugostio i fudbalere Crvene Zvezde, Duška Tošića, Darka Lazovića, Nikolu Mikića, Luku Milunovića, Marka Vešovića, kao i crveno bele košarkaše, Nemanju Nedovića i Uroša Nikolića.
adidas je svima koji su želeli obezbedio i nesvakidašnji prevoz do kluba, retro adi-bus u kojem je zabava počela i pre žurke. Za sve prisutne organizovana je i zanimljiva igra, “Lov na ZX 750”. Svi koji su učestvovali u ovom takmičenju dobili su specijalne ključeve, kojima su pokušavali da otvore veliki ZX kofer. Najsrećniji makemover, koji je uspeo da otključa kofer, osvojio je nove ZX patike.

 

Povezana vest:  Gastro-kulturni festival EAT BELGRADE otvara svoja vrata u klubu TRANZIT