Nivea-pure-men

NIVEA FOR MEN PURE IMPACT gel za tuširanje novi izvor energije za muškarca u pokretu!

Mlaz vode za buđenje, na kraju napornog dana ili nakon zahtevnih vežbi u teretani revitalizira telo i um i otklanja napetost u mišićima. Ponekad vreme pod tušem je kao da si pritisnuo dugme za pauzu u životu. Sve što te nervira ostaje tamo negde i prosto možeš da osetiš kako sa svakim mlazom vode odlazi po jedan problem.

Podigni poklopac novog NIVEA FOR MEN Pure Impact gela za tuširanje i učiniće ti se da si se prebacio na obalu mora ili u tropsku šumu. Dok uživaš u trenutku samo za tebe, providni gel sa plavim mikro česticama, pretvoriće se u bogatu penu koja intezivno čisti kosu i telo. Osvežavajući miris pratiće te i kada iskoračiš iz tuš kabine, a koža će biti meka na dodir (nadamo se nekih drugih ruku Smile).

Novi NIVEA FOR MEN gelovi za tuširanje sadrže inovativnu Hydra IQ formulau. Zasnovana na inovaciji nagrađenoj Nobelovom nagradom, Hydra IQ podstiče kožu da bude hidrirana iznutra. Novi, četvrtasti dizajn boce i njene sveže boje bude asocijaciju na osveženje. Sam oblik boce je anatomski prilagođen držanju pod tušem, kada su ruke klizave. Bocu možeš ostaviti da stoji i naopačke, pa je lako iskoristiti i poslednju kap.

Povezana vest:  Žizel Bindšen otkrila sinovljevo ime

NIVEA FOR MEN Gelovi za tuširanje

Novi dizajn, poboljšana formulaca

NIVEA FOR MEN Pure Impact gel za tuširanje

Intezivna hidratacija i efikasno tuširanje uz pomoć sitnih čestica koje ostavlja sjajan osećaj na koži. Za muškarce koji traže intezivnu čistoću i optimalnu negu kože prilikom svakog tuširanja.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Sport gel za tuširanje

Osvežavajuće iskustvo tuširanja nakon bavljenja sportom. Svež, muževan miris limete budi sva čula, dok se providni ledenoplavi gel sa morskim mineralima pretvara u stimulišuću penu koja pruža novu snagu.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NOVO: 500ml – okvirna cena 340,50 din

NIVEA FOR MEN Sensitive gel za tuširanje

Negujuća i osvežavajuća formulacija sa bambusovim mlekom za telo i kosu namenjena je muškarcima sa osetljivom i suvom kožom.

Povezana vest:  Kim Kardašijan: Nisam profitirala od svog venčanja

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Silver Protect gel za tuširanje

Naučno je dokazano da ovaj osvežavajući deo-gel za tuširanje smanjuje količinu bakterija i neprijatan miris tela radi dugotrajnije svežine posle tuširanja. Blaga formulacija nežno čisti i osvežava kožu i pruža vam dodatnu energiju. Za telo i kosu.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Muscle Relax gel za tuširanje

Osvežavajući gel za tuširanje koji opušta vaše telo. Lagana masaža ovim snažnim gelom za tuširanje koji sadrži mikro čestice će osloboditi vaše mišiće tenzije. Stimulišući miris će vas opustiti, osvežiti i bićete spremni za pokret!

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Energy gel za tuširanje

Svež miris krepi čula, dok hidrirajući gel za tuširanje sa ekstraktom nane čisti kožu ostavljajući vas osveženim i punim energije. Dopunite baterije i okrepite se svakim tuširanjem.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

Povezana vest:  Uživajte uz NIVEA Creme Smooth sapun

NOVO: 500ml – okvirna cena 340,50 din

NIVEA FOR MEN Active3 gel za tuširanje, šampon i gel za brijanje

Praktično i jedinstveno 3-u-1 rešenje. Osvežavajući gel za tuširanje, šampon koji neguje i prijatan gel za brijanje, sve u jedom proizvodu. Revitalizujući gel s naprednom MICRO TEC tehnologijom (vitamin F i high-tec polimeri) nežno čisti telo i kosu, pretvara se u penu koja neguje kožu i čini je glatkom, pri čemu omogućuje meko, a ipak temeljno brijanje.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Cool Kick gel za tuširanje

Gel za tuširanje koji osvežava sa mirisom hladnog mentola. Prijatan svež miris stimuliše čula, dok hladni plavi gel blago hladi i aktivira kožu svežinom koja traje. Napunite baterije prilikom svakog tuširanja. Za telo i kosu.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

NIVEA FOR MEN Vitality gel za tuširanje

Negujuća pena sadrži revitalizirajuće morske minerale koji osvežavaju kožu i stimulišu čula muževnim citrusnim mirisom.

250 ml – okvirna cena 222,50 din

{vsig}NIVEA_MEN_PURE{/vsig}