Nike_MyTimeIsNow_Campaign_CristianoRonaldo

Nova Nike kampanja – MY TIME IS NOW s pregršt fudbalskih zvezda
 
Film je premijerno mogao da se vidi 18.maja na facebooku, twitteru, Youtube-u i sajtu nikefootball.com, dok će na televiziji biti prikazan premijerno tokom finala Lige Šampiona 19.maja. U filmu se pojavljuje većina vrhunskih igrača koji će se boriti na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, uključujući i Kristijana Ronalda, Nejmara, Andresa Iniestu, Vesli Šnajdera, Frenka Riberia, Marija Gece-a, Mesusa Ozila, Jana M’Vilu, Havijera Hernandeza i Denija Velbeka. U spotu se takođe pojavljuju i gosti – Pep Gvardiola, Loren Blank i košarkaška zvezda Lebron Džejms.
Kako se radnja filma dešava, gledaoci mogu da iskuse sadržaj na jedinstven, interaktivan način, kroz skrivene tunele dizajnirane tako da prikažu glad tih sportista za uspehom i njihovu želju da inspirišu mlade fudbalere da budu bolji. Taj sadržaj će biti dostupan putem online verzije filma na youtube.com/nikefootball
„Mlade igrače je nemoguće zaustaviti u želji da dokažu da su dovoljno dobri da igraju sa najboljima na svetu“ rekao je Karlos Homedez, direktor marketinga Global Nike  Football. „Njihova glad i nestrpljenje za rizikom je očigledna u „My time is now“ kampanji. Nove generacije igrača će ovog leta imati priliku da se dokažu na fudbalskoj sceni u Poljskoj i Ukrajini.
U filmu prvo vidimo meč Francuska – Holandija koji iznenada biva preplavljen talasom mladih igrača, koji su spremni da pokažu veštinu i glad i napadnu najbolje svetske igrače. Nestrpljivi i gladni pobede, u crno – belim dresovima, oni predstavljaju ono što Nike traži u svojoj globalnoj potrazi za mladim talentima – The Chance.
Kako su mladi igrači spremni da iskoriste svoju šansu, pridružuju im se najveće fudbalske zvezde i igra se zahuktava. Nejmar demonstrira svoje neverovatne veštine sa loptom, dok Džerard Pike i Andres Inijesta u odelima napuštaju kancelariju i istrčavaju na teren. Čak je i Kristijano Ronaldo spreman da obuče crno beli dres i izađe na teren, ali nema sreće i mora da obuče jedini preostali dres,  koji oblači iako mu je mali i spreman je da se pridruži igri.

 

Povezana vest:  Konkurs #OkvirPodrške otvoren još četiri dana