Persil_Black_Expert_Gel

Crna boja sada ostaje lepa zahvaljujući novom Persilu Black Expert
 
Crna boja je modni trend koji nikada neće izbledeti, međutim, crna odeća često izbledi tokom pranja. Bez obzira da li se radi o omiljenoj pamučnoj crnoj majici ili pantalonama, niko ne voli kada crna odeća počne da bledi već nakon nekoliko pranja. Sada će crna definitivno ostati lepa, zahvaljujući najnovijem proizvodu iz Henkela – novom tečnom Persil Black Expert Gel detergentu. Sa svojom fantastičnom Black Fix formulom, novi Persil Black Expert Gel pruža izvanrednu zaštitu crnoj i tamnoj odeći, istovremeno otklanjajući tvrdokorne fleke i obezbeđujući dokazanu čistoću Persila.
Crna i tamna odeća čine više od jedne trećine nedeljne količine veša u svakoj porodici. Zahvaljujući najnovijem proizvodu Persilovih stručnjaka za veš, nova formulom sadrži inhibitor prenošenja boja sa jedne tkanine na drugu, koji sprečava da se tamne nijanse isperu iz materijala, dok se specijalni enzimi savršeno brinu o tamnim nijansama, kako bi tamna odeća izgledala fantastično, bez obzira na broj pranja.
Novi Persil Black Expert kombinuje već proverenu moć Persil Expert linije detergenata sa specijalnom zaštitom boja za najtamniju odeću, te će čak i omiljene crne majice, čarape i donji veš, koji se najčešće peru, zadržati svoju tamnu boju i izgledati fantastično čisto.
Najnoviji proizvod iz Henkelovog popularnog asortimana tečnih detergenata, dostupan u prodavnicama od maja 2012. godine, može se naći u dve različite veličine, kako bi se prilagodio potrebama i budžetu svake porodice – u pakovanjima od 20 do 60 doza za pranje.

 

Povezana vest:  Kejt Midlton jede samo sirovo voće i povrće