Danijela_Jankov,_DJ_Slobodan__Jovanovic_i_clanovi_benda_Acid_

Pančevci podržali akciju “Reciklirajte i Vi” na Green Days festivalu
 
Predvođeni Vlatkom Stefanovskim i Danijelom Jankov, glumica Vladana Cvijanović, članice benda „Vibrator u rikverc”, DJ Slobodan Jovanović, kao i mlade muzičke snage Pančeva, članovi grupa Black Flame, Imperia, Acid i Artemida podržali su akciju Apatinske pivare “Reciklirajte i Vi” i ličnim primerom doprineli jačanju svesti u javnosti o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi na prvom Green Days festivalu!
Podeljeni u dva tima, poznate ličnosti i brojni Pančevci su imali 10 minuta vremena da ubace što veći broj limenki kroz specijalni sistem cevi „ReCan levak” u reciklažni kontejner i tako pomognu svojoj ekipi da pobedi!
Ovo je idealan način da se učinimo nešto za našu budućnost a drago mi je da su i mladi muzičari, danas podržali akciju „Reciklirajte i vi“, jer samo zajedno možemo promeniti nešto.”, izjavio je Vlatko Stefanovski, koji je istog dana otvorio koncertni deo festivala na Tamiškom keju, dok je voditeljka, Danijela Jankov naglasila: “U Srbiji mnogo toga treba očistiti i reciklirati, ali počnimo sa reciklažom limenki, to može svako.“
U akciji Apatinske pivare učestvovala je i glumica Vladana Cvijanović i tom prilikom dodala: „Mislim da je ovo sjajna akcija i pravi način da pošaljemo poruku našim sugrađanima i mladima o značaju reciklaže. Ako je Nemcima trebalo deset godina da prihvate reciklažu kao stil života verujem da smo sa ovakvim akcijama na dobrom putu.“
Nakon uspešno realizovane akcije Sanja Ivaniš, PR menadžer Apatinske pivare, je naglasila: „Akciju „Reciklirajte i Vi“ realizujemo već četiri godine za redom u saradnji sa kompanijom ReCan, sa željom da doprinesemo jačanju svesti u javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Apatinska pivara podržava sve muzičke manifestacije koje imaju za cilj da podstaknu odgovorno ponašanje naših građana, a Green Days festival je jedan od njih.“
Apatinska pivara, u saradnji sa organizatorima Green Days festivala i strateškim partnerom Recan-om realizuje svoju društveno – odgovornu akciju “Reciklirajte i Vi”, tradicionalno podržavajući sve manifestacije koje utiču na podizanje svesti o očuvanju životne sredine i energetskim uštedama koje reciklaža donosi.
Prvi ekološko-muzički festival, održan Tamiškom keju 21. i 21. jula,  podržali su brojni izvođači poput Van Goga, Vlatka Stefanovskog, Sevdah Baby, Dr Feelgood-a i DJ Slobe Jovanovića. Prvi dan bio je u znaku Sajma ekologije, dok je drugi dan obeležilo muzičko takmičenje mladih bendova iz Pančeva.
Veliki broj posetilaca najavio je da ovaj dvodnevni ekološko-muzički festival, koji je po prvi put održan u Pančevu, može da preraste u tradicionalnu manifestaciju koja okuplja ljubitelje dobrog rok zvuka i šalje jasnu poruku „Reciklirajte i Vi“.
Vidimo se sledeće godine!

 

Povezana vest:  Počela prva „Dečija sportska nedelja" u Delta Cityju