lego_pobednici

Proglašeni pobednici u brzom sklapanju Lego kocki
 
Akcija Delta Cityja u brzom sklapanju Lego setova, pod nazivom “Igrom do škole”, koja je od 25.avgusta do danas okupila stotine dece, dobila je i svoje pobednike.
Najmlađi od njih je Ognjen Ćosić (3), koji je najbrže sklopio Lego Duplo set. Perun Smilevski (6,5) pokazao je najveću spretnost u sklapanju seta Lego Dino, dok je nešto stariji Vasilije Damjanović (10), pobedio u kategoriji sklapanja seta Lego Hero Factory. Kategorije Lego City i Lego Technic, koje su sklapala nešto starija deca, takođe su dobila svoje pobednike, a to su Đorđe Stefanović (11) odnosno Dušan Cvetković (13).
Zanimljivo je to što je dodeljena i jedna utešna nagrada. Jedina devojčica koja je uspela da sastavi set Lego Hero Factory za manje od tri minuta je Ana Senić (11), pa je Delta City odlučio da i nju  nagradi. Svi takmičari dobili su po jedan vredan set Lego kockica.
Podsetimo, Delta City je proteklih deset dana bio centar zabavne akcije, u kojoj su svi zainteresovani mališani imali su priliku da pokažu svoju veštinu i brzinu u sklapanju ovih šarenih kockica. Takmičari su bili podeljeni u pet kategorija, u zavisnosti od uzrasta i težine seta koji se sklapa. Želja šoping mola Delta City bila je da deci pruži zabavu pred kraj raspusta i početak nove školske godine, uz igračku koja razvija sitne mišiće šake i prstiju, vežba koordinaciju vida i pokreta, i povećava koncentraciju i pažnju, što je bitno za svakog školarca.

 

Povezana vest:  Ready 4 adidas RHYTHM