Istra_1

DANI ISTRE U RESTORANU LOVAC
Sa željom da svojim gostima prenese duh i atmosferu jedne od najlepših regija Jadrana,  restoran Lovac organizuje Dane Istre u Beogradu. Dani Istre, poznate po vrhunskoj hrani, maslinovom ulju i vinima, održaće se od 14. do 21. septembra, kada će ljubitelji mediteranskih ukusa moći da uživaju u specijalitetima koje priprema Doris Cerin, master chef restorana Peperoni u Poreču i Pomodoro u Puli.
Pored mnoštva jela koja će se naći na posebno pripremljenom meniju, restoran Lovac od srca preporučuje crni rižoto sa svežim sipama, biftek sa tartufima i sirom grana i ramstek u umaku od šparoga. Dobro jelo posetioci će moći da oplemene nekim od najboljih, pitkih i kvalitetnih istarskih vina kao što su Cattunar, Clai Ottociento ili Trapan.
Dobrodošli na dane dobre kuhinje, vrhunskog vina i nezaboravne atmosfere koja nam dolazi direktno iz Istre i koja će učiniti da uživate svim čulima!

 

Povezana vest:  Ana Ljubinković predstavila novu kolekciju uz podršku kompanije Avon, pastelna poslastica za modne sladokusce