Merix_Lavender_&_patchouli_3kg

Novi Merix detergent 2u1 sa pravim esencijalnim uljima lavande i pačulija

Henkel vam predstavlja novi Merix 2u1 sa esencijalnim uljima lavande i pačulija – spajajući prava esencijalna ulja sa sastojcima koji stvaraju moćnu aromu koja očarava čula.

Esencijalna ulja se koriste već vekovima i deluju veoma blago. U zavisnosti od esencije koja se koristi, ova ujla mogu biti za opuštanje ili mogu stimulisati čula. Henkel je kombinovao vekove učenja sa decenijama iskustva kako bi stvorili savršeno opuštajući ali istovremeno i osvežavajući aromatični spoj u novom Merix 2u1 sa esencijalnim uljima lavande i pačulija.

Povezana vest:  Maroko - zemlja tradicije, prirodnih lepota i bogate istorije

Inspirisani upadljivo ljubičastim cvećem lavande koja su poznato po svojoj svežini i moćnom mirisu, Merix 2u1 esencijalna ulja lavande i pačulija donose miris suncem okupanih livada u naš veš. Esencijalna ulja iz prelepih purpurnih cvetova lavande su poznati po svojim izrazito umirujućim mirisima i antiseptičnim dejstvom. Lavanda je korišćena vekovima kako u biljnim tako i u kozmetičkim preparatima – i jedan je od omiljenih mirisa u kozmetici 21. veka. Često se koristila u rimskim kupatilima kao miris za vodu, i smatralo se da oporavlja kožu.

Povezana vest:  Novogodišnja magija u Ada Mall-u sve do 5. januara

Očaravajući miris pačulija se koristi već vekovima u parfemima – a od skora u mirišljavim štapićima i alternativnoj medicini. Najnoviji dodatak Henkelovoj ponudi detergenata za pranje, novi Merix 2u1 sa esencijalnim uljima lavande i pačulija izgleda i pruža iskustvo baš kao i premijum proizvod – po ceni prikladnoj za svaki budžet. Čini odeću savršeno čistom, a pri tom ispunjava tkaninu sa fantastičnim mirisom.

Povezana vest:  5+1 savet kako da vam pauze za ručak budu bezbedne

Dostupan u tri različite veličine – 3kg, 9kg i 12 kg – da bi odgovarao budžetu svake porodice, novi Merix 2u1 sa esencijalnim uljima lavande i pačulija je plasiran na tržištu u septembru.