Frankie Headfors

Novogodišnji spektakl u zagrebački klub Mansion
 
Zagrebački klub Mansion za najluđu ovogodišnju noć najavljuje pravi spektakl zabave uz dinamični DJ dvojac Frankie Headfors.
Novogodišnja nam je noć uvek posebno iskustvo. Opraštanja i velika očekivanja najbolje prolaze uz vrhunska muzička putovanja. Upravo na jedno takvo 31.12. 2012. od 21 sat u klub Mansion vodi nas hrvatski energični DJ dvojac Frankie Headfors.
Mansion1 
U manje od godinu dana karijera ovog dvojca krenula je strelovitom uzlaznom putanjom. Njihov čaroban odabir muzike i energija koju dele s publikom najbolja je pozivnica svima za nezaboravan doček nove 2013. godine godine velikih nada u bolje, u nova iskustva i vrhunske party doživljaje.
Early bird ulaznice za novogodišnji spektakl po izuzetno popularnim cenama od 99 kuna za devojke i 149 kuna za mladiće gotovo su rasprodane što pokazuje veliki interes upravo za ovaj novogodišnji doček. Uz muziku Frankie Headforsa u cenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.
Prodaja ulaznica: Leggiero bar (Avenue Mall)

 

Povezana vest:  Kako uživati u odmoru i držati podalje online prevarante