rukomet usce
Glumci u Ušću igrali rukomet sa decom
 
Rukometni Savez Srbije organizovao je za decu u Ušće šoping centru promociju Evropskog prvrenstva za žene koje počinje u utorak, 4. decembra 2012. godine. Poznati glumci, rukometaši Partizana i reprezentativke Srbije zajedno sa decom igrali su rukomet i pričali o sportu.
Mnogo ljudi je šetalo najvećim šoping centrom, a u jednom kutku je bilo najveselije. Skupljala su se deca kako bi šutirala na rukometni gol na kojem su stajali glumci Suzana Lukić, Miki Damjanović, Lazar Dubovc i Boki Perić.
,,Uvek je lepo raditi sa decom, ovo je divna manifestacija i dosta će pomoći na popularizaciji rukometa. Očekujemo da naše devojke imaju veliku podršku na tribinama I da nas sve obraduju pobedama”,rekao je glumac Miki Damjanović.
Svojih početaka prisetili su se i igrači Partizana, učesnici Lige šampiona Bogdan Radivojević i Marko Pavlović, kao i reprezentativke Katarina Krpež i Jovana Stojiljković. Pored igre, poznate ličnosti su podelili autograme, slikali se sa decom, strpljivo odgovarali na pitanja i zajedno sa maskotom Orlicom družili se sa decom.
Evropsko prvenstvo za žene u rukometu održava se u Srbiji od 4. do 16. decembra 2012. godine. Selekcija Srbije prvu utakmicu igra sa reprezentacijom Norveške u utorak, od 20.15 sati u Kombank Areni.
 
 
 
Povezana vest:  U deset škola u Vojvodini počelo seksualno obrazovanje