kate_midlton_casual 

Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju dete
 
Supruga princa Vilijama, Ketrin je trudna i nalazi se u bolnici zbog jakih jutarnjih mučnina, saopšteno je iz kraljevske palate.
Kraljevska porodica je “ushićena“ zbog vesti o bebi, koja će biti treća u redu za britanski tron na kome se trenutno nalazi kraljica Elizabeta druga, prenosi AFP.
-Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Kembridža veoma su srećni što mogu da objave da očekuju bebu – navodi se u saopštenju.
-Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola i princ Hari i članovi obe porodice ushićeni su vestima.
U saopštenju se još dodaje da je danas popodne vojvotkinja primljena u bolnicu kralj Edvard sedmi sa jakim mučninama, a pošto je još rana trudnoća Kejt Midlton će ostati u bolnici nekoliko dana, a kada izađe iz bolnice moraće da miruje.
Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 29. aprila 2011. godine u londonskoj Vestminsterskoj katedrali, nakon gotovo 10 godina zabavljanja, a ceremoniju venčanja pratilo je nekoliko milijardi ljudi.
Na balkonu Bakingemske palate princ je poljubio vojvotkinju od Kembridža, a prelet kraljevske avijacije označio je kraj ceremonije venčanja.
Kraljevsko venčanje koje je nazvano venčanjem veka, nastavljeno je prijemom u Bakingemskoj palati koji je priredila kraljica i večerom za 300 ljudi koju je organizovao princ Čarls.
Povezana vest:  Brzi Lisca vodič za izbor prave debljine čarapa