ski_opening_2012_1

KOPAONIK PREPLAVILI GOSTI NA OTVARANJU SKI SEZONE
 
Ovogodišnja manifestacija Ski Opening privukla je hiljade ljubitelja skijanja i dobre zabave na najpopularnije srpsko skijalište. Organizatori su se potrudili da u četiri dana razdrmaju goste na nekoliko dnevnih i noćnih žurki. Večeras u zatvorenoj sali Hotela Angella, publiku će spremno dočekati omiljeni pop sastav iz devedesetih- Tap 011. Tapovci obećavaju nezaboravan provod na “krovu Srbije”, dok se najbolji evropski snowboarderi vredno pripremaju za sutrašnje takmičenje koje će biti prava atrakcija za sve posetioce.
Po rečima organizatora, uloženi napori i velika finansijska ulaganja lidera hotelske ponude MK Mountain Resorta i JP Skijališta Srbije su se isplatili jer Kopaonik definitivno postaje top destinacija u regionu. Ski Opening Kopaonik je nastao po ugledu na evente u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način, prvim spustom niz osnežene staze, obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku i ujedno predstavlja prvu manifestacija tog tipa u Srbiji. Manifestacija je prvi put održana u decembru 2010.god, u organizaciji MK Mountain Resorta. Kopaonik je u tom periodu posetilo više 2000 gostiju dok se posle tri godine taj broj višestruko povaćeo.
U okviru Ski Opening manifestacije, svim ljubiteljima zimskih sportova i dobre zabave, kao i predstavnicima medija, biće predstavljeni noviteti u ski centru Kopaonik, koje su organizatori pripremili za zimsku sezonu.

 

Povezana vest:  Novo: Nivea Cellular Ekspert Lift dnevna i noćna nega protiv bora