Novogodisnji_program__UNICEF

Kupovinom UNICEF-ovih čestitki i proizvoda darujete dvostruko

OTKRIJTE POKLON U POKLONU

 

Zamislite kako da napišete čestitku sa lepim novogodišnjim željama svojoj najboljoj drugarici, a da zahvaljujući tome četvorogodišnja Milena iz Velikog Izvora od proleća dobije šansu da pohađa vrtić, umesto da ceo dan provodi sa roditeljima na njivi i u plasteniku. Ili kupite šarenu šolju kolegi, a Marko iz Knjaževca, dečak sa smetnjama u razvoju, ode na sedmodnevni odmor u instituciju „Predah“, kako bi njegova majka mogla da ode na već godinama odlaganu, a neophodnu operaciju. Ili majci poklonite mekani šal pastelnih boja i tako pomognete Jeleni da izađe iz kruga vršnjačkog nasilja i da uz pomoć drugarskog tima i projekta „Škola bez nasilja“ počne sa osmehom da ide na nastavu.

Povezana vest:  UNICEF isporučio aparat koji spašava živote tek rođenih beba

UNICEF-ove čestitke i pokloni već 63 godine predstavljaju DVOSTRUKI DAR. Njihovom kupovinom pokazujete brigu i ljubav onima kojima ih poklanjate, a ujedno pomažete deci koja se nalaze u nevolji, nemaštini ili su isključena i marginalizovana.

Sav prihod od UNCIEF-ovih čestitki i poklona odlazi direktno i vrlo transparentno u fondove za pomoć najmlađima. Novac prikupljen u našoj zemlji, koristi se za programe u Srbiji iz oblasti obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite.              

  Motiv za prvu čestitku je nacrtala sedmogodišnja Jitka iz Čehoslovačke. U narednim decenijama su joj se pridružilo na stotine druge dece, kao i najpoznatiji umetnici sa planete. Ali, ono što je još važnije, to su stotine hiljada dobrih ljudi koji su kupili UNICEF-ove čestitke, poslali ih voljenima i tako obezbedili hranu, vodu, lekove, šatore, zaštitu, knjige….. bolju budućnost deci sveta.

Povezana vest:  Čerčil krio "dosije iks"

 UNICEF-ova ponuda sadrži čestitke i proizvode vrhunskog kvaliteta i dizajna. Tu su tradicionalne čestitke, one sa motivima dečije kreacije ili savremenih ilustracija, fotografskih pejzaže, motiva za posebne prilike. Možete naći i nešto nežno, toplo, kao što je meda, prefinjeno i ženstveno kao što je marama, korisno i motivišuće poput ranca ili obeleživača za knjigu, veselo i zanimljivo kao što su oslikane šolje…..

Povezana vest:  U toku prijavljivanje za treću "Pekarijadu"

Koji god proizvod da izaberete – ne možete pogrešiti. Svaka kupovina pomaže UNICEF-u da pomogne deci. Svaki poklon dragoj osobi je i poklon najmlađima. Dvostruki dar. Za praznike i za budućnost.

Poklon u poklonu se otvara jednostavno.

Popunite narudžbenicu na vebsajtu www.unicef.rs ili nas pozovite na telefon 011 3602 125 ili 011 3602 123.

Pored toga, UNICEF-ove čestitke i poklone možete kupiti u knjižarama Vulkan, Delfi, Službeni glasnik, Nolit, Evrogiunti, kao i u poštama širom Srbije.