zdravko_colic_1 

DOČEK NOVE 2013
Estradna elita peva na dočecima u Crnoj Gori
 
Crnogorsko primorje i za doček Nove 2013. godine biće stjecište najveći estradnih zvezda iz regiona, što bi, kako smatraju u Turističkoj organizaciji te države, trebalo da bude garant dobrog provoda.
U metropoli crnogorskog turizma – u Budvi u novogodišnjoj noći nastupaće najpopularniji pevač na prostoru nekadašnju Jugoslavije Zdravko Čolić, dok je za 1. januar najavljen koncert Parnog valjka .
Direktorka Turističke organizacije Budva Jelenu Rađenović kazala je da bogat novogodišnji program garantuje dobar provod u tom gradu.
Kvalitetan program, intenzivna kampanja i imidž Budve kao grada odličnog provoda, očekujemo rezultiraće velikom posetom. U organizaciji novogodišnjeg dočeka uloženo je oko 200.000 evra , navela je ona.
Veselo će biti u u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu Splendid, najluđu noć moći da dočekaju uz pesme Hari Mata Harija i Jelene Rozge.
U petrovačkom hotelu Palas glavne muzičke zvezde biće Halid Bešlić i Neda Ukraden, a pored njih za dobar provod pobrinuće se i grupa Novi fosili .
U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci Maksimus u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupaće Dženan Lončarević, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.
U tom primorskom gradu novogodišnji program biće organizovan i na Trgu od oružja i Trgu Svetog Tripuna.
I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Jadranka Bajraktarević, Bane Mojsilović, Milica Todorović i Milan Dinčić.
Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu Bjanka nastupati Miroslav Ilić i Danijel Alibabić.
Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja biti na nivou prošlogodišnjih.
Četiri dana boravka u Splendidu, uz gala večeru 31. decembra, košta 360 evra po osobi. Ova cena podrazumeva i jedno dodatno noćenje gratis.
Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu Palas u Petrovcu iznosi 350 po osobi.
Poznati žabljački hotel Planinka nudi tri noćenje i tri svečane
večere uz muzički program za cenu od 190 evra po osobi, dok se aranžmani u hotelu Polar star kreću od 300 do 350 evra po osobi.
Cena trodnevnog aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu Bjanka u Kolašinu košta 459 evra po osobi.
Povezana vest:  Fashion night u Ušće shopping centru