RETRO CHIC NOVOGODISNJI BAZAR 2012 

RETRO CHIC NOVOGODISNJI BAZAR @ EURO CENTAR, 27-31.12.2012.
 
Udruženje „Retro Chic“ poziva sve da posete šestu po redu, modnu i umetničku manifestaciju – Retro Chic NOVOGODIŠNJI MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u  Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu) od 27-31.12.2012.
Ovaj put u malo drugačijoj formi, bazar će biti postavljen u ovom prostoru na jedan sasvim nov način. U programu su, pored standardne izložbene postavke unikatnih radova više dizajnera, rukotvorača i primenjenih umetnika i autorske modne revije i performansi na kojima će odabrani učesnici predstaviti svoje aktuelne kolekcije za jesen/zimu 2012/13, kao i kolekcije unikatnih modela za Novogodišnju noć.
Očekuju vas i izuzetno atraktivni gostujući dizajneri sa svojim fantastičnim kreacijama koji će se ekskluzivno predstaviti na našem bazaru.
Nezaobilazna na našim bazarima, i ovaj put, biće autentična vintage moda i umetnost reciklaže.
Tokom svih pet dana bazara, za ugodnu atmosferu i muzički program, pobrinuće se DJ Lucky sa svojim gostima.
Organizacija je proširena na više članova tima okupljenih oko našeg novog projekta – Koncept studio Fabrika, a Udruženje „Retro Chic“ sada broji preko 50 aktivnih članova iz cele zemlje i regiona.
Euro Centar je tržni centar smešten u strogom centru Beograda, nedaleko od Trga Republike, sa ulazom iz Makedonske i Dečanske ulice (iza Doma Omladine). U njemu se nalaze dizajnerski shop-ovi kao što su Identity, Belgrade Workshop, Galerija ID Esoteric Isidore Bjelice i Dragane Grnčarski, izložbeni salon Udruženja „Baština“, ugostiteljski objekti Coffe Dream, Moon sushi bar i mnoge druge interesantne radnje i galerije.
U prijatnom abijentu centra, u Galeriji Eurocentar na I spratu biće smešten prodajni bazar koji će u pet dana ugostiti preko stotinu modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.
Na programu će svakodnevno biti i modne revije izlagača bazara sa svojim aktuelnim novogodišnjim i zimskim kolekcijama.
Bazar će biti otvoren svakodnevno u periodu od 12-20h (31.12. 10-18h).
RADNO VREME BAZARA:
ČETVRTAK, 27.12. 12-20:00 / 20:00 MODNA REVIJA (SVEČANO OTVARANJE MANIFESTACIJE)
PETAK, 28.12. – NEDELJA, 30.12. 12-20:00 / 19:30 MODNE REVIJE
PONEDELJAK, 31.12. 10-18:00 / 17:30 MODNA REVIJA (SVEČANO ZATVARANJE MANIFESTACIJE)
Povezana vest:  Kćerka Bila Gejtsa zagrizla "jabuku" razdora