ART 5329

Saradnja kompanije Oriflame i SOS Dečijeg sela Kraljevo

Kompanija Oriflame u skladu sa svojom globalnom politikom nastavlja saradnju sa SOS Dečijim selom Kraljevo sa ciljem da pomogne deci bez roditeljskog staranja koja su smeštena u hraniteljskim porodicama u okviru centra. Tri godine za redom Oriflame donira značajne sume novca prikupljene u okviru prodaje specijalne kolekcije proizvoda osmišljenih za humanitarne svrhe. Ovim povodom na posebno organizovanoj proslavi generalni direktor kompanije Oriflame, Nikola Baroli, uručio je predstavnici SOS Dečijeg sela Kraljevo Žaklini Popović simbolični ček na 800.000 dinara kojim se najavljuje produžetak saradnje i nove donacije u 2013. godini.
„Saradnja sa SOS Dečijim selom Kraljevo je deo globalnog partnerstva koje naša kompanija ima sa Međunarodnom organizacijom SOS Dečijih sela. Zaista smo ponosni da možemo da budemo deo podrške za ove divne mlade ljude i decu koji uz pomoć organizacije Dečije selo Kraljevo nalaze svoj put ka osamostaljenju i odrastaju i socijalizuju se uz roditeljsku brigu i ljubav.“ rekao je ovim povodom Nikola Baroli, generalni direktor kompanije Oriflame i dodao: „Ova inicijativa se ustalila u Srbiji i daje lepe rezultate. Iskreno se nadamo da ćemo inspirisati i druge da nam se pridruže, a svakako pozivamo sve ljude dobre volje da priušte sebi neke od naših Charity proizvoda i time doprinesu srećnijoj budućnosti ove dece.“

Povezana vest:  Koka- kola lansira svoju marku mleka "Ferlajf"

Charity-privezak-i-drzac-za-tasne
U toku ove godine Oriflame sprema nove Charity proizvode, a prvi od njih je Cherity privezak i držač za tašne po ceni od samo 399 dinara, koji je dostupan u aktuelnom katalogu.
Kompanija Oriflame i globalno i lokalno brine o mladim ženama i deci kojima je potrebna pomoć. U nastojanju da osposobi što veći broj marginalizovanih žena širom sveta, Oriflame konstantno sprovodi inicijative za edukaciju i socijalizaciju mladih žena iz nerazvijenih sredina. Takođe, kompanija Oriflame suosnivač je Svetske dečije fondacije koja radi na poboljšanju životnih uslova ugrožene dece u svetu, u nadi da će im pomoći da odrastu, osamostale se i ispune makar deo svojih snova.

Povezana vest:  U Kući kralja Petra u nedelju „Majdanov novogodišnji bazar"

Oriflame humanitarne narukvice 399 din
Od 2011. godine najbolje rangirana danska teniserka Karolina Voznjacki prva je dobrotvorna ambasadorka Oriflame fondacije, koja je došla kao produžetak saradnje između kompanije Oriflame i Ženske teniske asocijacije, obzirom da je Oriflame od 2011. godine na globalnom nivou i sponzor ženskih WTA turnira. Karolina Voznjacki podržava misiju Oriflame fondacije podižući nivo svesti o problemima dece i mladih i učestvujući u prikupljanju sredstava u ime Fondacije. Karolina Voznjacki promoter je najpopularnijeg Charity proizvoda, Oriflame humanitarne narukvice.

Povezana vest:  Bliska saradnja nauke i privrede je preduslov za stvaranje stručnjaka nove generacije