tiger_woods_nikeElin ne ostavlja Tigera Woodsa zato što je ponovo trudna
Elin Nordegren daje svom nevernom suprugu Tigeru Woodsu još jednu šansu jer je, navodno, treći put trudna s njim, što znači da ju je Tiger varao i u trudnoći!
Elin Nordegren, bivši švedski model i višestruko prevarena supruga Tigera Woodsa, nedavno je snimljena u blizini doma na Floridi u trudničkoj odeći, s vidno zaobljenim stomačićem..
-Elin ćuti o tome, ali pokazuje sve znakove trudnoće. Stalno miluje stomak i smanjuje svoje svakodnevne fizičke aktivnosti. Također, promenio joj se i apetit – rekao je izvor za National Enquirer i dodao da se procenjuje da je u četvrtom mesecu trudnoće.
-Bez obzira na trudnoću – rekao je isti izvor – Elin ipak nije u potpunosti odbacila razvod kao razrešenje priče o suprugovim neverstvima. S druge strane, Tiger joj nudi neveroatnu količinu novca i govori da je spreman da uradi apsolutno sve ako mu da još jednu šansu. Usprkos nezamislivim iznosima, sve što Elin želi je da vidi kako se Tiger zaista promenio, završio je svoja saznanja i viđenja Nordegren-Woods sapunice izvor National Enquirera.
Povezana vest:  Hari Poter se možda vraća